DA, I TO JE MOGUĆE: / Ovo su zvijezde koje su bez razmišljanja odbile igrati za slavnu Barcelonu

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Malo je nogometaša na svijetu koji su uspjeli odolijeti zovu velike Barcelone.

13.5.2017.
9:30
AFP
VOYO logo

No, ipak ima igrača koji su napravili upravo to - zahvalili su se katalonskom divu i ostali u klubu u kojem im je dobro ili prešli u neki drugi za koji su procijenili da će im donijeti više prilike za igru. Nogometni portal Squawka prisjetio se nekolicine takvih igrača, a među njima je i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Darijo Srna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da je Barcelona ove zime htjela dovesti 35-godišnjeg Srnu kako bi kratkoročno 'pokrpala' rupu na desnom boku, no on je na koncu odabrao ostanak u Šahtaru.

"Predsjedniku sam rekao kako bi bio sretniji da sa Šahtarom osvojim ukrajinsko prvenstvo, nego Ligu prvaka s Barcelonom. Ne bih si mogao oprostiti da sam tamo otišao", rekao je nedavno Srna nakon potpisivanja novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Gameiro

Francuski napadač lani je iz Seville prešao u Atletico Madrid iako su ga Katalonci htjeli kao rezervu svome zvjezdanom trojcu.

"A što bih radio u Barceloni? Tamo su Neymar, Messi i Suarez", kratko je objasnio svoju odluku Gameiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koke

"Istina je da je jednom dijelu mene bilo teško reći ne Barceloni, ali želim ostati u Atleticu još godinama. Ovdje je moj dom", rekao je Koke o pozivu s Camp Noua 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Asensio

Mladi krilni napadač Real Madrida mogao je 2014. odabrati Barcelonu umjesto sadašnjeg kluba. Ni u jednom trenutku nije požalio.

"Ne bih mogao nositi dres Barcelone", rekao je Asensio koji je na Bernabeu došao iz Mallorce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raphael Guerreiro

"Bilo je teško odbiti Barcelonu. Ali došao je trenutkak kad sam morao donijeti odluku, a Borussia Dortmund mi je bila najuvjerljivija", rekao je Portugalac nakon odlaska iz Lorienta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thiago Silva

Nekadašnji stup obrane Milana, a od 2012. i PSG-a, mogao je završiti u Barceloni, ali pregovori s tadašnjim predsjednikom Sandrom Rosellom nisu bili uspješni.

"Brzo sam shvatio da to nije za mene. Uz dužno poštovanje prema Rosellu, ta opcija nije dolazila u obzir", rekao je Thiago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Reus

Sadašnji predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu si je po stupanju na tu dužnost 2015. kao glavnu metu postavio Reusa. No, Nijemac mu je navodno samo kratko dogovorio: "A na kojoj poziciji bih ja to trebao igrati?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo