CVITANOVIĆ IZNENADIO NAKON MUČENJA U NORVEŠKOJ: / 'Odigrali smo bolje nego u Zagrebu'

Image
Foto: Anders Hoven/Digitalsport/PIXSELL

Iako njegova momčad nije briljirala u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige, trener Dinama Mario Cvitanović izrazio je zadovoljstvo.

3.8.2017.
21:46
Anders Hoven/Digitalsport/PIXSELL
VOYO logo

"Mislim da smo kontrolirali utakmicu i da nismo srljali. Dobro smo se postavili i taktički odradili sve što smo tražili. Imali smo 19 šutova, a nismo dali gol. Imali smo 4-5 jako dobrih situacija, ali možda je preciznost zadnjeg pasa ili pronalazak igrača u boljoj poziciji odlučio o tome da nismo zabili gol", prenosi Cvitanovićevu izjavu službena Dinamova stranica.

Image
DINAMO TEŠKOM MUKOM U PLAY-OFF EUROPSKE LIGE: /

Modri se protiv Oddsa dobro napromašivali

Image
DINAMO TEŠKOM MUKOM U PLAY-OFF EUROPSKE LIGE: /

Modri se protiv Oddsa dobro napromašivali

Individualne pogreške

"Protivnik je stvorio to što je stvorio iz naših individualnih pogrešaka, lošeg postavljanja ili sporijeg povratka u obranu. Srećom, nije to uspio kazniti. Mislim da smo bez obzira na sve odigrali bolju i kvalitetniju utakmicu ovdje; bez obzira na sve šanse u Zagrebu. Generalno mislim da smo bili stabilniji danas ovdje", dodao je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni zbog prolaza u završnu rundu kvalifikacija bili su i igrači.

'Idemo pobijediti Hajduk'

"Najbitnije je da smo prošli ovo pretkolo i da smo osigurali mjesto u play-offu Europa lige. Sačuvali smo mrežu ovdje protiv Oddsa, naravno da trebamo raditi i dalje za buduće utakmice. Nemam posebnih želja za play-off, volio bih da je neka ekipa koja nam je geografski bliža. Idemo prvo na pobjedu protiv Hajduka", najavio je Jan Lecjaks, dok je Dominik Livaković dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažniji je prolaz u play-off. Bilo je jako teško igrati, s obzirom na to da nismo naviknuti na umjetnu travu. Mislim da smo igrali s planom i čekali svoje prilike. Nažalost nismo zabili. S druge strane, sreća da Odds nije kaznio naše pogreške u završnici. Idemo odmah dalje, pripremamo se za nedjeljni derbi s Hajdukom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo