Čupavi Belgijanac kvari milijunski posao Zdravku Mamiću?

Prema izvještajima talijanskih medija, čelnici Milana nastoje dovesti 25-godišnjeg belgijskog veznjaka Axela Witsela koji posljednje dvije i pol sezone igra za Zenit iz Sankt Peterburga.

9.1.2015.
20:18
VOYO logo

Iako je ruski klub platio Benfici čak 40 milijuna eura odštete za Witsela, SportMediaset tvrdi kako u Milanu vjeruju da se mogu uključiti u utrku za igrača čiji ugovor vrijedi do 2017. godine. Spominje se kako će Rossoneri ponuditi Zenitu tri milijuna eura za šestomjesečnu posudbu, a dodatnih bi 17 milijuna platili na ljeto kada žele s Belgijancem potpisati trajni ugovor.

Uspije li Milan slomiti otpor Rusa, to bi moglo pokvariti posao Dinamovom izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću koji s talijanskim divom pregovara oko prodaje Marcela Brozovića. Navodno je Milan ponudio sedam milijuna eura za 22-godišnjeg hrvatskog reprezentativca i to u ratama, što Zagrepčanima ne odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li Witsel na San Siro, za očekivati je da bi Talijani mogli odustati od Brozovića budući da se radi o igračima koji pokrivaju slične pozicije. No, najprije će predstavnici Milana morati uvjeriti Zenit da prihvati 20 milijuna eura, a to neće ići tako lako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo