ČUDESNOM EGIPĆANINU ZBOG OVOG NAPADA PRIJETI SUSPENZIJA: / Kamere zabilježile veliku Salahovu glupost

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mohamedu Salahu prijeti suspenzija zbog pokušaja udaranja Indija

30.4.2018.
8:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi jučer je s tri gola kod Deportiva za pobjedu Barcelone (4-2) nije samo potvrdio osvajanje španjolskog naslova prvaka za svoju momčad, nego je i od ove sezone čudesnog egipatkog napadača Mohameda Salaha preuzeo vodstvo u poretku za Zlatnu kopačku. Nagrada se na kraju sezone dodjeljuje za najboljeg strijelca u europskim ligama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Egipatski Messi", kako zovu Salaha, do gostovanja Barce kod Deportiva bio je vodeći s 31 golom u Premiershipu, dok je argentinski, pravi Messi imao 29 zgoditaka u Primeri. Međutim, spomenutim hat trickom za pobjedu Barcelone na kultnom Riazoru Messi je prešao u vodstvo u lovu na Zlatnu loptu, s jednim golom više (32/31) u odnosu na Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi do kraja sezone igra još četiri utakmice za Barcelonu

Također, Argentinac do kraja sezone igra još 4 utakmice, dok Salaha čeka još dva susreta. No, postoji još jedan razlog zašto će Messi najvjerojatnije osvojiti Zlatnu loptu. Naime, Mohamedu Salahu, prema pisanju britanskog tabloida The Suna, prijeti suspenzija zbog nasilničkog ponašanja...

SALAH PROMAŠIO NEPROMAŠIVO PRVOM NOGOM, POTOM ŠAKOM: Egipatski napadač fulao je zicer, potom i lice suparnika

Ako se eventualna optužba potvrdi, najbolji igrač Liverpoola bio bi prema engleskim pravilima automatski suspendiran na tri utakmice, piše spomenuti britanski tabloid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi značilo da propušta obje prvenstvene utakmice do kraja ove sezone, kao i prvu utakmicu Premiershipa sljedeće sezone. Tako bi ostao bez prilike dostići i prestići Messija u utrci za Zlatnu kopačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipćaninu prijeti kazna jer je u subotu, prije poluvremena susreta sa Stokeom koji je završio 0-0, pokušao lijevom rukom, odnosno šakom, udariti u glavu suparničkog braniča Bruna MartinsaIndija, ali je srećom promašio... Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac nije vidio incident, ali...

Glavni sudac susreta Andre Marriner nije vidio incident, ali sve su zabilježile kamere. Engleski nogometni savez je putem društvenih mreža doznao za Salahov incident, a u slučajevima kao što je ovaj moguće je naknadno kažnjavanje igrača na osnovu videosnimke.

Ali o tome hoće li doći do kazne odlučuje tročlana komisija sastavljena od bivših sudaca, nakon što oni pogledaju snimku sporne situacije. Sve u svemu, Salaha čeka kazna. Vrijedi spomenuti kako je Liverpool u subotu, na svom stadionu, odigrao nulu protiv predzadnjeg Stokea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Kloppa djelovala je jalovo, ali treba reći da je oštećena u 86. minuti kada sudac nije dosudio penal za "redse" nakon što je branič Stokea Pieters igrao rukom u kaznenom prostoru. Hrvatski stoper Dejan Lovren susret je odgledao s klupe za pričuve Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo