ČUDESNI LIONEL MESSI: / Ušao u igru u 61. minuti i završio utakmicu s - hat-trickom!

Image
Foto: AFP, JONATHAN DANIEL

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odigrao je novu briljantnu utakmicu o kojoj će se pričati danima.

11.6.2016.
9:30
AFP, JONATHAN DANIEL
VOYO logo

Argentina je u drugom nastupu na specijalnom izdanju Copa Americe deklasirala Panamu s 5-0 i osigurala plasman u četvrtfinale. Messi je nakon oporavka od ozljede leđa i propuštene utakmice protiv Čilea ušao u igru u 61. minuti, ali i to mu je bilo sasvim dovoljno da travnjak Soldier Fielda u Chicagu napusti s hat-trickom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Čilea

Prvi je gol Messi zabio samo sedam minuta nakon ulaska u igru. Deset minuta kasnije je sjajno izvedenim slobodnim udarcem povećao prednost Gauča na 3-0, a već u 87. minuti je na kontu imao hat-trick, četvrti u karijeri u dresu reprezentacije. Nevjerojatno zvuči podatak da je u manje od pola sata Barcelonin nogometaš zabio jednako golova kao u dosadašnjih 16 nastupa na Copa Americi.

https://vid.me/YoyQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci su, inače, poveli u sedmoj minuti pogotkom Nicolasa Otamendija, a nakon Messijeva je bljeska priču u 90. minuti zaključio Sergio Agüero.

U drugoj je utakmici skupine branitelj naslova Čile u Foxboroughu svladao Boliviju s 2-1 uz dva pogotka Artura Vidala. Za prolaz u četvrtfinale Čileanci će u posljednjem kolu morati svladati Panamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo