OGLAS

ČUDESNA VEČER HRVATA U SERIE A: / Rebić zabio tri komada, Brozović i Pašalić po jedan, Badelj asistirao

Image
Foto: Profimedia

Nažalost, Badelj je izašao zbog ozljede u 32. minuti, dok je Marko Pjaca igrao od 82. minute

12.5.2021.
23:07
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaši Ante Rebić, Marcelo Brozović i Mario Pašalić imali su sjajnu večer u dvobojima 36. kola talijanskog prvenstva upisavši se među strijelce u pobjedama Milana, Intera i Atalante.

Jedan od junaka večeri bio je Ante Rebić koji je u gostujućoj pobjedi Milana protiv Torina 7:0 zabio tri gola i to u razmaku od svega 12 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je zabio zadnja tri gola za goste (67, 72, 79) stigavši do brojke od 11 pogodaka ove sezone. Rebić je upisao i asistenciju Theo Hernandezu za 4-0 u 62. minuti. Hernandez se upisao među strijelce i u 19. minuti, a golove za Milan zabili su i Franck Kessie (26-11m), te Brahim Diaz (50). Rebić je igrao do 80. minute kada je umjesto njega u igru ušao Mario Mandžukić. Sve najbolje Rebićeve poteze pogledajte OVDJE.

Image
NOVA FANTASTIČNA UTAKMICA ANTE REBIĆA: /

Zabio je tri pogotka u 12 minuta, a jedan je i namjestio

Image
NOVA FANTASTIČNA UTAKMICA ANTE REBIĆA: /

Zabio je tri pogotka u 12 minuta, a jedan je i namjestio

Brozov drugi gol sezone

Novi prvak Inter je na San Siru pobijedio Romu sa 3:1, a Nerazzurri su poveli u 11. minuti preko Marcela Brozovića koji je počeo i završio akciju za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozoviću je to bio drugi gol ove sezone i prvi nakon onog koji je postigao 31. listopada prošle godine u remiju protiv Parme. Pogledajte Brozovoćev gol i proslavu OVDJE.

Devet minuta kasnije Matias Vecino je zabio za 2:0, a u 31. minuti je smanjio Henrik Mhitarjan. U posljednjim trenucima susreta pobjedu Intera je potvrdio Romelu Lukaku. Brozović je igrao cijeli susret, dok je Ivan Perišić igrao do 59. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pogodak Pašalića

Atalanta se vratila na drugu poziciju pobjedom protiv Beneventa sa 2:0.

Golove za momčadi iz Bergama zabili su Luis Muriel u 22. i Mario Pašalić u 67. minuti kojem je to bio peti gol ove sezone. Pašalić je ušao u igru u 59. minuti, a osam minuta kasnije upisao se među strijelce. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u samoj završnici ostali s igračem manje nakon što je u 83. minuti isključen Luca Caldirola. Boško Šutalo nije nastupio za Atalantu.

Badelj asistirao pa se ozijedio

Juventus je na gostovanju pobijedio Sassuolo sa 3:1 ostavši u igri za Ligu prvaka. Domaćin je u 16. minuti mogao do vodstva, no Domenico Berardi je promašio kazneni udarac. Juve je uzvratio s dva gola Adriena Rabiota (28') i Cristiana Ronalda (45') kojem je to bio jubilarni stoti gol u dresu torinske "Stare dame" i to u svega 131. nastupa. Giacomo Raspadori je u 59. vratio nadu domaćinu, no Paulo Dybala je sedam minuta kasnije zabio za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je kao gost pobijedila Bolognu sa 2:0 golovima Davidea Zappacoste (13), kojem je asistirao Milan Badelj, i Gianluce Scamacca (61'-11m). Nažalost, Badelj je izašao zbog ozljede u 32. minuti, dok je Marko Pjaca igrao od 82. minute.

Sampdorija i Spezija su odigrali 2:2, za goste je cijeli susret igrao Martin Erlić, dok Karlo Letica nije nastupio za Sampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je već proslavio naslov prvaka, no borba za Ligu prvaka je više nego dramatična. Tri su prazna mjesta, a četiri kandidata.

Za sada su "unutra" Atalanta (75), Milan (75) i Napoli (73), dok je Juventus peti sa 72 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo