Veliki adut Hajduka

ČUDAN JE TAJ SVIT: Andrija Balić otvoreno progovorio o skandalu svog oca

Jedan od najvećih aduta trenera Hajduka Damira Burića Šolte u sutrašnjem derbiju protiv Dinama (17.00), biti će ‘bijeli dragulj’ Andrija Balić koji je za Goal.com najavio utakmicu i progovorio o skandalu njegovog oca Ivice u srazu protiv Slovana iz Libereca, u sklopu play-offa Europske lige.

Andrija Balić se vraća u momčad i Damir Burić i čitava splitska javnost u njega polažu nade.

“Derbi je priča za sebe, utakmica u kojoj motiv nije potreban. Sigurno će biti dosta naboja, vjerujem u momčad, sigurno ćemo dati zadnji atom snage”, kazao je mladi U-21 hrvatski reprezentativac koji je istaknuo kako ga je Dinamova pobjeda protiv Arsenala iznenadila.

“Da, stvarno su bili dobri”.

andrija balić

Puno se prašine podiglo u medijima nakon skandala na Poljudu u srazu sa Slovanom iz Libereca. Tada je, naime, njegov otac Ivica sa zapadne tribine bacio svoj mobitel prema Hajdukovoj klupi. Osiguranje ga je odmah izbacilo sa stadiona, a kasnije se i sam Ivica ispričao.

Iz Dinama bi u Hajduk doveo Pjacu

“Kaže da ga nije bacio prema klupi, nego jednostavno se odbio od tartana i došao blizu klupe. Česte zamjene? Ja se osjećam super, radio sam na sebi, ali sigurno da kada imate 18 godina, ima utakmica koje nisu lagane”, objašnjava Balić, te dodaje kako su razgovarali o tom incidentu te kako su sve riješili.

tomislav kiš andrija balić hajduk

“Da smo prošli, sigurno se o tome ne bi pričalo, ovako je ispala to najvažnija priča. Žao mu je što je tako sve ispalo, riješili smo sve, a on se na koncu ispričao. On će i dalje dolaziti na utakmice”.

Mladi hajdukovac je i otkrio koga bi iz Dinama doveo u Hajduk.

Marka Pjacu, definitivno! Meni je on najbolji igrač Dinama, brz je, snažan, tehnički dobar, stvarno pravi igrač”.

Povratak na Net.hr