ODLAZI

CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Prosinečki više nije izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine

Prosinečki je za izbornika BiH imenovan u siječnju 2018. sa zadaćom da nogometnu reprezentaciju te zemlje vodi do okončanja kvalifikacija za Euro 2020

Robert Prosinečki  više neće biti izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Sa Robertom Prosinečkom smo sporazumno raskinuli suradnju. Sinoć smo imali sastanak, a danas smo se telefonski čuli sa ostalim članovima Izvršnog odbora i donijeli konačnu odluku”, rekao je potpredsjednik FSBiH Milorad Sofrenić.

MNOGI OVO NISU VIDJELI, A UPRAVO JE TO BIO KLJUČ PROTIV ATALANTE: ‘Uloga njih dvojice je bila najbitnija, zato je Ademi patio u igri’

Raskid ugovora s Prosinečkim ne predstavlja posebno iznenađenje s obzirom na činjenicu da se reprezentacija BiH u kvalifikacijama nije uspjela plasirati na europsko nogometno prvenstvo koje se igra sljedeće godine.

Povratak Sušića?

Nakon što su završili na četvrtom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini nogometaši BiH mogu se još jedino nadati sreći u doigravanju kroz natjecanje u okviru Lige nacija sljedeće godine gdje će im suparnik biti Sjeverna Irska, a potom i pobjednik iz natjecanja nogometnih reprezentacija Slovačke i Republike Irske.

Navodno je naizgledniji kandidat za nasljednika Prosinečkog na čelu nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić kojemu bi to bio drugi put da predvodi najbolje bosanskohercegovačke nogometaše.

Prosinečki je za izbornika BiH imenovan u siječnju 2018. sa zadaćom da nogometnu reprezentaciju te zemlje vodi do okončanja kvalifikacija za Euro 2020.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr