VIDEO: / Ronaldo bi dugo mogao žaliti zbog ovog divljaštva!

Najbolji svjetski nogometaš i član Real Madrida Cristiano Ronaldo mogao bi biti suspendiran na čak 12 utakmica zbog divljačkog ponašanja na utakmici protiv Cordobe prošli vikend.

27.1.2015.
9:22
VOYO logo

Jasno, aktualni je osvajač Zlatne lopte dobio izravan crveni karton i, prema dijelu španjolskih medija, mogao bi biti iznimno strogo kažnjen ako bude proglašen krivim za prekomjernu agresivnost. Odluka će pasti u srijedu, a treba napomenuti kako drugi dio španjolskih medija ističe da će Ronaldo ipak dobiti blažu kaznu jer sudac nije opisao incident kao nasilno ponašanje.

U izvještaju nakon gostujuće pobjede Reala protiv Cordobe (2:1) sudac Alejandro Hernandez je naveo da je Ronalda isključio zbog udaranja suparničkog igrača bez lopte, ali i da nije vidio navodni udarac u Edimarovo lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4pN625iFNPc

Bude li Ronaldo suspendiran samo na jednu utakmicu, propustit će okršaj protiv Real Sociedada idući vikend. Dobije li više od dvije utakmice kazne, neće ga biti u velikom gradskom derbiju protiv Atletica koji je na rasporedu 7. veljače, a dogodi li se nekim čudom spomenuta suspenzija na 12 utakmica, Portugalac će propustiti i El Clasico protiv Barcelone u 28. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/isuuMXVRp2c

Ronaldo se, inače, putem Twittera ispričao za svoj nepromišljeni potez, a zanimljivo je da mu je ovo bilo već deveto isključenje u karijeri. Četiri je puta crveni karton dobio u dresu Manchester Uniteda, a pet puta kao član Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo