Real od danas ima najbolje plaćenog nogometaša svijeta

Cristiano Ronaldo postao je i službeno najbolje plaćeni nogometaš svijeta.

15.9.2013.
11:41
VOYO logo

"Želim zahvaliti svima vama novinarima što ste danas ovdje. Hvala mojim suigračima, treneru i predsjedniku kluba koji su mi omogućili potpisivanje ovog novog ugovora, koji me čini jako sretnim. Za mene je privilegij produljiti suradnju s Real Madridom. Osjećam se sretno kao da sam tek stigao u klub. Nastavit ću naporno raditi i učinit ću apsolutno sve za ovaj bijeli dres", rekao je 28-godišnji Portugalac, te nastavio:

"Ovo je za mene poseban dan, na kojem sam zahvalan prije svega predsjedniku Florentinu Perezu i navijačima koji mi pružaju veliku podršku. Oni su razlog zbog kojeg ostajem ovdje, možda i do kraja svoje karijere. Za mene je ovo najbolji klub na svijetu, u kojem sam uistinu jako sretan. Predsjednik i ja smo si na kraju prošle sezone dali riječ da ćemo postići dogovor. Ja sam produljio zbog svih navijača Reala koji su unikatni", izjavio je Ronaldo, kojeg je potom jedan novinaru, logično, upitao je li postao najskuplje plaćeni igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije najvažnija stvar. U životu postoje i važnije stvari od novca. Novac je važan, ali nije prioritet. Novac nikada nije bio problem u našim pregovorima", nastavio je portugalski reprezentativac okolišati no nije potvrdio, sukladno stavci u ugovoru o povjerljivosti istoga, koliko će zarađivati po sezoni.

Iako se prvotno nagađalo da će zarađivati oko 17 milijuna eura, čini se da je ipak riječ o "tek" 14 milijuna. Ronaldo će dobiti 12.5 eura sezonske plaće, plus dodatnih milijun i pol u bonusima. Ukoliko je to istina, Ronaldo je za milijun eura bolje plaćeni igrač od velikog rivala Lionela Messija, koji po sezoni dobiva 13 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/rMc8MDZvYfI

"Manchester mi je jako puno toga dao, no United je prošlost. Ovo je moj dom i ovdje je moja obitelj. Poštujem svaki klub, ali ovdje želim ostati idućih pet godina i osvojiti mnoštvo naslova. Ja sam ambiciozna osoba koja ne poštuje limite. Želim zabiti još 200 pogodaka i osvojiti 10. naslov prvaka Europe za Real", zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo