C. Ronaldo: 'Nedostaje mi pita od jabuka, ha-ha!'

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo prisjetio se svog vremena u Manchester Unitedu te priznao kako mu još uvijek nedostaje taj klub.

24.4.2012.
16:27
VOYO logo

"I dalje održavam kontakte s Alexom Fergusonom, s kojim sam u odličnom odnosu. Razgovaram i s Riom Ferdinandom, Nanijem, Andersonom i Patriceom Evrom. Svi su oni moja velika obitelj i naravno da mi nedostaju, ipak sam proveo šest godina u tom klubu", veli Ronaldo.

"Posebno mi nedostaje pita od jabuka s kremom koju su uvijek servirali nakon treninga u Carringtonu. Ha-ha, to je bilo sjajno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan što mu posebno nedostaje kada je u pitanju bio njegov rad s Fergusonom, našalio se:

"To što je uvijek bio dobre volje! Ha-ha-ha. Šalu na stranu, uvijek je širio dobru energiju među igračima, u momčadi, to mi nedostaje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako uživam u svojoj karijeri. Mislim da sam danas bolji igrač nego kada sam bio mlađi. Najbolji trenuci karijere? Kada sam osvojio Ligu prvaka s Manchester Unitedom i prvi trofej u Real Madridu. I kada sam osvojio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Sve su to bili posebni trenuci u mojoj karijeri. Dakako, postoje i stvari zbog kojih mi je žao, ne samo na terenu. No, uvijek nastojim danas biti bolji igrač nego jučer."

"Kada napravim nešto dobro, nastojim to i dalje tako raditi, a kada pogriješim, nije da žalim zbog te pogreške, već nastojim naučiti iz nje i ispraviti je. Prošle sezone sam zabio 40 golova, pa su navijači očekivali da ću ove sezone zabiti još više. To je pritisak, ali ja uvijek želim biti još bolji nego prošle sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i nastup na Europskom prvenstvu s reprezentacijom Portugala, koja je u skupini s Njemačkom, Nizozemskom i Danskom.

"Imam velika očekivanja od EURO-a, jer je to veliko natjecanje. Mi smo vrlo teškoj skupini, bit će teško protiv Njemačke i Nizozemske, ali vjerujem da možemo proći dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je stiglo i pitanje postoji li mogućnost za njegov nastup na Olimpijskim igrama u Londonu?

"Zašto ne? Nikad se ne zna", zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo