VIDEO: / Evo kako su realovci trenirali pred finale Lige prvaka

Posljednje informacije iz tabora Real Madrida, uoči finala Lige prvaka protiv Atletica, govore da je Cristiano Ronaldo u potpunosti spreman, ali su pod upitnikom Pepe i Karim Benzema.

24.5.2014.
13:00
VOYO logo

Aktualni osvajač Zlatne lopte posljednjih je tjedana imao niz problema s ozljedom mišića i nije igrao od 7. svibnja kada je u utakmici protiv Valladolida izašao već u devetoj minuti. S bedrenim mišićem problema ima i Benzema, dok Pepeamuči list.

"Cristiano je dobro, trenirao je kvalitetno posljednjih dana. Stanje Benzeme i Pepea moramo procijeniti jer nisu trenirali ovaj tjedan", rekao je trener Realovih nogometaša Carlo Ancelotti na konferenciji za novinare. Inače na dan utakmice realovci su trenirali u hotelu, kako je to izgledalo, pogledajte u VIDEU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Er4OS-U2-uM?list=UUWV3obpZVGgJ3j9FVhEjF2Q

Očekuje se da bi Pepea na lisabonskom Luzu mogao zamijeniti Raphaël Varane, dok za Benzemino mjesto konkuriraju Isco i Alvaro Morata. Od ranije je poznato da zbog akumuliranih žutih kartona Ancelotti u finalu ne može računati na Xabija Alonsa, a njegovo bi mjesto u veznom redu trebali zauzeti Asier Illarramendi ili Sami Khedira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Atletica je glavni upitnik Diego Costa, ali Brazilac sa španjolskom putovnicom je odradio trening bez problema u Lisabonu i trebao bi zaigrati u finalu. Očito je tretman u Beogradu konjskom posteljicom spasio stvar. Arda Turan je također odradio trening, a Simeone je poručio da će odlučiti tek pred utakmicu, iako je malo vjerojatno da će propustiti okršaj godine.

https://vine.co/v/MwhedVD0Fq5/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo