ČOVJEK OD 100 MILIJUNA EURA: / Agent otkrio imena dva kluba koja ovo ljeto žele dovesti Griezmanna

Image
Foto: AFP, ANDER GILLENEA
Image
Foto: AFP, ANDER GILLENEA

Francuski napadač Antoine Griezmann bit će jedna od glavnih meta u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, a da bi doista mogao napustiti Atletico Madrid potvrdio je i njegov agent.

23.4.2017.
15:37
AFP, ANDER GILLENEA
VOYO logo

Iako je u nekoliko navrata isticao da je sretan na Vicente Calderonu, sve je izglednije da će Griezmann na ljeto napustiti klub. Njegov agent Eric Olhats potvrdio je da francuski reprezentativac u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 100 milijuna eura te da ima klubova koji su je voljni platiti. Potpuno otvoreno je u razgovoru za Telefoot priznao i da postoji mogućnost da njegov klijent završi u redovima velikog rivala Real Madrida.

PSG se nije javio

"U ovom trenutku razmišljamo o najboljoj ponudi. Real Madrid i neki drugi klubovi su dio tog procesa. No, Antoine ne želi napustiti klub pod svaku cijenu", rekao je Olhats, dodavši i kako je vrlo ozbiljno u igri Manchester United, ali ne i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"United nas je informirao o svome projektu. Javio se prvi i s najboljom ponudom. PSG je lani pokazivao zanimanje, ali ove godine ne. Moguće je da Antoine više nije u planovima Parižana"", zaključio je agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo