ČOVJEK JE ZAISTA 'ISKASAPIO' JUVENTUS: / 'Stara dama' mora Sarriju isplatiti brutalnu odštetu zbog otkaza

Image
Foto: Profimedia

Juventus je osvojio naslov talijanskog prvaka devetu godinu zaredom, ali je eliminiran iz Lige prvaka

8.8.2020.
16:36
Profimedia
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus smijenio je trenera Maurizia Sarrija nakon sinoćnjeg ispadanja iz Lige prvaka u osmini finala, javljaju talijanski mediji u subotu.

Juventus je osvojio naslov talijanskog prvaka devetu godinu zaredom, ali je eliminiran iz Lige prvaka sinoć u osmini finala. Prvu utakmicu osmine finala Lyon je dobio 1-0, a iako je u uzvratu Juventus s 2-1 pobijedio Olympique Lyonnais, ispao je jer je francuski klub postigao pogodak u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Italian coach Maurizio Sarri shouts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus played behind closed doors on July 7, 2020 at the San Siro stadium in Milan, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 541146066, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Jako skup otkaz

"Corriere dello Sport" i Sky su objavili da je 61-godišnji trener smijenjen što je potvrdilo višednevna nagađanja. "Maurizio Sarri je smijenjen, i to samo što nije postalo službeno", piše "Gazzetta dello Sport" na svojim stranicama.

Isto tako talijanski mediji navode kako će Juventus morati isplatiti Sarriju nestvarnih 20 milijuna eura zbog prijevremenog raskida ugovora. Sarri je imao ugovor do 2022. godine i to na 5.5 milijuna eura godišnje, a kako mu je Juventus uručio otkaz, sada mu moraju isplatiti puni iznos i to bruto iznos, dakle 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo