Što će na ovo reći Boban? Dva njegova prijatelja preuzimaju Milan!

Prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, uprava Milana spremna je smijeniti Massimiliana Allegrija, te na njegovo mjesto postaviti bivšeg igrača Clarencea Seedorfa…

Nizozemac, koji na svojim leđima ima 37 godina, i dalje igra natjecateljski nogomet u brazilskom Botafogu, s kojim je početkom svibnja osvojio naslov Savezne države Rio de Janeira. Seedorf je tek na kraju prošle sezone napustio Milan (nakon 10 godina), koji mu je, navodi spomenuti izvor, spreman ponuditi trogodišnji ugovor.

No, Seedorf nije jedina Milanova legenda koja bi se u tom slučaju vratila na San Siro. Paolo Maldini (44) vratio bi se nogometu nakon tri godine izbivanja iz istog, a bio bi zadužen za transfere i kontroliranje Seedorfovog “kompleksnog karaktera”.

Maldini je u Milanu proveo 24 godine svoje veličanstvene karijere, koju je okončao 2009. godine. Za reprezentaciju je pouzdani stoper upisao 126 nasupa.

Recimo i da je aktualni trener Allegri jutros imao sastanak u uredu potpredsjednika Adriana Gallianija, te da nakon istog nije otkrio nikakve detalje razgovora.

“Nemam ništa za reći. Uživao sam u dugoj kavi s Gallianijem…”, rekao je kratko Allegri.

Na novinarsko pitanje da li ostaje trener i za narednu sezonu Allegri je ostao nijem, te samo nastavio hodati…

Povratak na Net.hr