Ćorluka napokon progovorio: 'Ne trebamo biti ni iznenađeni ni previše sretni'

Nakon velike pobjede Hrvatske protiv Kameruna (4:0) i Vedran Ćorluka je prekinuo medijsku šutnju. Hrvatski reprezentativac se jako naljutio zbog objave svojih golišavih slika, ali sada je sve zaboravljeno: ‘Ali, svi su očekivali od nas da dobijemo Kamerun. Mislim da ne trebamo biti previše iznenađeni, ali niti previše sretni. Sad se odmah moramo koncentrirati na Meksiko’.

Svjestan je Čarli da je Hrvatska protiv Kameruna odradila samo manji dio posla na putu do drugog kruga Svjetskog prvenstva. Meksiko će biti puno teži zalogaj, a imperativ pobjede stavlja dodatni pritisak na Vatrene.

“Mali su, ali odlični, agresivni, ima ih svugdje po travnjaku, sigurno će biti jako teško, vraški zahtijevno”, opisuje Ćorluka igru Meksikanaca koji su protiv Brazila pokazali koliko neugodni mogu biti.

No, u ponedjeljak Hrvatska mora pobijediti, jednostavno nema druge.

“Od početka smo govorili da će nam utakmice s Kamerunom i Meksikom biti ključne. Mi ne znamo igrati na bod. Siguran sam da će i oni krenuti na pobjedu, jer ako budu čuvali neodlučeno, neće uspjeti”, izjavio je Čarli za Sportske novosti i potvrdio kako će Hrvatska napasti Meksiko.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

“Moramo nemamo druge opcije. Moramo tražiti tri boda, samo nam to igra”.

I još jednu osvrt na pobjedu protiv Kameruna…

“Znali smo po što smo došli i tako smo se postavili. Imali smo nekih problema u prvih deset minuta, nismo dobro odgovorili na lijevoj strani, tu su nas iznenadili. Nakon toga smo jako dobro igrali, zabili golove. Oduševilo me to što nismo stali, nego smo napokon nekoga dotukli Mislim da smo trebalo malo stati kad smo imali visoko vodstvo, Ovako smo svi željeli zabiti gol, pa su se ubacivale dubinske lopte. Morali smo se više sačuvati za Meksiko”, zaključio je hrvatski stoper.

Povratak na Net.hr