ANTONIO CONTE BIJESAN NAKON POBJEDE I PLASMANA U OSMINU FINALA LIGE PRVAKA: / 'Ovo zaista nije normalno'

Image
Foto: AFP

Trener Chelsea Antonio Conte bio je ljut nakon jučerašnje pobjede svoje momčadi u Bakuu protiv Qarabaga 4-0, kojom je prvak Engleske izborio osminu finala Lige prvaka.

23.11.2017.
8:21
AFP
VOYO logo

Razlog njegovoj ljutnji je težak raspored. Naime, već u subotu Chelsea čeka derbi s Liverpoolom. Britanci u svojem pisanju ističu kako Contea čekaju neprospavane noći kako bi se spremio za Redse. Vremena se nema za neke posebne pripreme. Cijena je to igranja na dva fronta...

"Mislim da ćemo morati trenirati i za vrijeme letova", sarkastično je izjavio pred novinarima na presici nakon susreta Antonio Conte i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što znate jako dobro, ovo je već drugi put da smo se našli u neugodnoj situaciji u prvenstvu. Prvenstvo je jako teško, šest se momčadi bore za naslov prvaka. A ovo nam se događa drugi put u mjesec i pol dana", rekao je ljutiti Conte čije riječi prenosi britanski tabloid Mirror.

BARÇA OSIGURALA OSMINU FINALA: Ter Stegen spasio Katalonce, Raketa pogodio stativu

"Ne želim se žaliti, ali to je realnost. Sad moramo putovati pet i pol sati, odmarati jedan dan, a onda pripremiti utakmicu s Liverpoolom, još jednom momčadi jakom poput Manchester Cityja. Ne tražim izlike, ali to je realnost. Novinari trebaju naglasiti da ovo zaista nije normalna situacija. No, isto tako, treba biti i zadovoljan u ovom trenutku jer smo uhvatili drugu fazu Lige prvaka, što je bio naš osnovni cilj u ovom natjecanju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 12 utakmica engleskog prvenstva branitelj naslova zaostaje devet bodova za vodećim Cityjem.

LUDA VEČER NA PARKU PRINČEVA: PSG zabio sedam komada i postavio novi rekord, United pao u Baselu


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo