SKIDA LI BARCIN DRES?

CITY SPREMA SENZACIJU PRIJELAZNOG ROKA: Zaboravite Neymarov rekord, Messi pomiče granice do nevjerojatnih visina

Odlazak Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain dogodio se u rekordno visokom transferu koji je iznosio 222 milijuna eura. U pitanju je, može li se to tako uopće reći, sitnica u odnosu na ono što je Manchester City spreman platiti za dovođenje Lionela Messija.

Pozivajući se na napise španjolskih medija Daily Mail podsjeća kako se Barcelona pohvalila da će argentinski napadač ostati u klubu nakon dogovorenog produljenja suradnje, no službena potvrda tog posla još uvijek nije ugledala svijetlo dana. Bude li tako bilo i u siječnju kada se otvara novi prijelazni rok za nogometaše City će povući svoj potez, a on će odjeknuti svijetom.

Engleski klub već je navodno razgovarao s ljudima kojima je Messi okružen, a bude li posao realiziran uslijedit će nova suradnja između genijalnog nogometaša i Josepa Guardiole, trenera koji ga je vodio četiri godine u Barceloni, a koji trenutačno drži menadžesku poziciju u engleskom klubu.

Kako bilo, City je, javlja izvor, spreman za realizaciju tog transfera platiti nevjerojatnih 400 milijuna eura.

Messi je u dosadašnjem dijelu španjolskog prvenstva postigao jedanaest golova u sedam odigranih utakmica. Dva je dodao u dvjema utakmicama Lige prvaka.

Povratak na Net.hr