Nezaustavljivi City na korak do povijesnog naslova!

Nogometaši Manchester Cityja napravili su veliki korak prema prvom naslovu prvaka od 1968. godine. U 37. kolu engleskog prvenstva pobijedili su na gostovanju kod Newcastlea 2:0.

6.5.2012.
16:27
VOYO logo

U utakmici s vrlo malo pravih prilika za gol, Manchester City iskoristio je dva trenutka inspiracije Bjelokošćanina Yaye Tourea koji je najprije, nakon duplog pasa sa Sergijom Agüerom, neobranjivo pogodio donji lijevi kut vratara Tima Krula s nekih 22, 23 metra, a zatim u posljednjoj minuti utakmice, nakon krasnog proigravanja Clichyja, pogodio s nekoliko metara pored još jednom nemoćnog Krula.

Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9uniY3unZXKtzorg
szólj hozzá: Gol de Touré Yaya

Manchester City imao je na svojoj strani posjed lopte (57-43), broj udaraca prema suparničkim vratima (16-6) i broj kornera (6-2), te je sasvim zasluženo stigao do velike pobjede kojom je stavio United u situaciju da mora pobjediti Swansea u kasnijem nedjeljnom susretu, kako bi ostao bodovno izjednačen i u posljednjem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7L8ifRX4WDoY8UI7
szólj hozzá: Newcastle Man City 0:2 Yaya

Mogla bi i samo pobjeda Cityja u 38. kolu protiv QPR-a, na Etihadu, biti dovoljna za naslov, s obzirom da trenutno, s utakmicom više, ima 10 golova bolju razliku od Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo