ČITATELJI BIRAJU: / Hrvatska ima kandidata za najbolju momčad Primere, ali i za najveće razočaranje

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY
Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Čitatelji internetskog portala španjolskog sportskog dnevnika Marca u mogućnosti su izabrati najbolju momčad lige po njihovom izboru.

17.5.2016.
15:13
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Pritom Marca nudi izbor nekolicine imena po poziciji, a koliko veseli vijest da Hrvatska ima trenutačno vodećeg u konkurenciji veznjaka, toliko razočarava i spoznaja da se jedan hrvatski nogometaš našao u ponudi u kojoj se biraju oni koji nisu zadovoljili.

Modrić i Kovačić

Među idealnih jedanaest španjolskog nogometnog prvenstva nalazi se Luka Modrić koji nakon više od 16,000 glasova po mišljenju čitatelja u ovome trenutku postotkom od 19,47 najbolje kotira u konkurenciji veznjaka. Hrvatskog reprezentativca pritom najbolje prate dva Barcelonina nogometaša Sergio Busquets (19,03%) i Andres Iniesta (18,49%).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićev suigrač Mateo Kovačić popunjavanja rubrike one druge ankete i pritom se izglednim čini da u formaciji za njega ima mjesta među promašajima sezone. Naime, Kovačić je u ponudi Marce u ovome trenutku trećeplasirani u konkurenciji veznjaka koji nisu zadovoljili s postotkom od 12,08. Vodeći su Betisov Rafael Van der Vaart (23,29%) i Barcelonin Arda Turan (19,64%). Zasad je sakupljeno nešto više od 9,300 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo