ČISTKA U HAJDUKU: / Dva beka na izlaznim vratima, odlazi li i veliki adut Željka Kopića?

Image
Foto: Pixsell

Bjelanović ima pune ruke posla

29.5.2018.
9:53
Pixsell
VOYO logo

Saša Bjelanović novi je sportski direktor Hajduka, barem dok klub s Poljuda ne odabere novog predsjednika, a bivšeg napadača Varteksa čeka težak posao tijekom ljeta.

Naime, po pisanju SN, od Bjelanovića se očekuje da klub rastereti za tri do četiri milijuna eura, bez da ga učini manje kompetitivnim za sljedeću sezonu HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi li mladi golman?

Bjelanović na raspolaganju ima dvije metode uštede – prodaju igrača i raskide ugovora. SN pišu da je prodaji najbliže mlada vratarska zvijezda Karlo Letica, koji sa Hajdukom ima stipendijski ugovor do 2019., a na tržištu bi mogao koštati nekoliko milijuna eura.

Što se tiče raskida igračima koji su višak ili koje Željko Kopić nema u planovima za prvu momčad, spominju se bekovi Filip te Memolla, budući da će Kopić od sljedeće sezone računati na mladog Bradarića. Filip i Memolla su na relativno izdašnim ugovorima, te bi mogli bitno rasteretiti Hajdukovu blagajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

14.04.2018., SRC Zapresic, Zapresic - Hrvatski Telekom Prva liga, 29. kolo, NK Inter Zapresic - HNK Hajduk. Igor Postonjski, Marko Futacs Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Futacs i Said na izlaznim vratima

Upitan je status i dvojice napadača – Saida i Futacsa. Ganac s talijanskom putovnicom ima buran odnos sa navijačima, a imao je i problema sa disciplinom tako da se spominje njegov potencijalni odlazak. S druge strane, Hajduk neće mađarskog napadača Futacsa pustiti bez 600,000 eura odštete, što je upitno mogu li dobiti. Pa ipak, Mađar je preko vlastitog menadžera izrazio želju za odlaskom nakon fizičkog obračuna sa pojedincima iz navijačke skupine kluba, tako da je za vjerovat kako će se on i ostvariti ukoliko naiđe odgovarajuća ponuda.

SN spominju kako bio još jedan od uskoro bivših igrača mogao biti i španjolski stoper Borja Lopez, koji zarađuje oko 240,000 eura godišnje, ali to je već manje izgledno, budući da je Borja uz kapetana Nižića Kopićev prvi izbor za stoperske pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, pred Hajdukom je burno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo