ĆIRO SE OSVRNUO NA KATASTROFALNO IZDANJE HAJDUKA NA POLJUDU: / 'Split ovo nije zaslužio...'

Image
Foto: Borna Filic/Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Borna Filic/Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon ovakvog debakla uvijek se pokrene priča o smjenama i ostavkama, najprije trenera

19.7.2019.
12:22
Borna Filic/Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Malteška Gzira šokirala je Poljud, a još se uvijek zbrajaju i oduzimaju dojmovi. Uvjerljivo najveće iznenađenje prvog pretkola, slobodno se može reći i - čudo, dogodilo se baš na Poljudu, a splitski Hajduk izvukao je deblji kraj u cijeloj toj situaciji.

Image
U SPLITU VLADA ZAVJET ŠUTNJE ILI KOLEKTIVNA PARANOJA: /

Svi se zgražaju, a šute kao zaliveni; Jedino nam je on nešto kazao, ali...

Sugovornika u Splitu bilo je gotovo nemoguće pronaći, čak su i igrači Hajduka prošli pred novinara bez riječi nakon utakmice. Dvoboj nam je stoga prokomentirao Miroslav Ćiro Blažević koji je ipak stao u obranu Hajduka koji, kako tvrdi, nije imao sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeko viđeni golovi

"Iskreno, nisam gledao cijelu utakmicu, već samo golove. Takve golove sam rijetko kad vidio. Stvarno su super golovi bili i mislim da su oni imali veliku sreću. Tako da pogode igrači koji ipak nemaju neku reputaciju, to je stvarno sreća. Jako mi je žao zbog Hajduka, ali, eto, treba ići dalje", rekao nam je Blažević.

Nakon ovakvog debakla uvijek pokrene priča o smjenama i ostavkama, najprije trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, uvijek je jadan trener kriv kad se izgubi. On je napravio sve što je u njegovoj moći. Nekad te neće, pa te neće i možeš se je**t", rekao je Blažević koji je Hajduk trenirao u sezoni 2005/2006.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Split zaslužuje bolje rezultate

Po završetku utakmice Poljud je postao prava ratna zona. Žene su sklanjale djecu, navijači su na tribinama divljali i bacali stolice na atletsku stazu, neki su i uletjeli u teren u namjeri da napadnu igrače i članove uprave kluba koji su sjedili u počasnoj loži. Policija je spriječila te nemile događaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joj, što je to teško. U Splitu nikako da se smire strasti. Žao mi je jer je Split velik sportski grad i zaslužio je malo bolje rezultate", prokomentirao je legendarni trener.

"Kako dalje?" pitanje je za milijun eura. Već se spominje smjena trenera Oreščanina, neki na društvenim mrežama čak zazivaju i smjenu kompletnog vodstva kluba, a Ćiro se nije usudio prognozirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što dalje. Uvijek sam mislio ovo i ono pa nikad nisam pogodio. Ja kad mislim, to je uvijek pogrešno", zaključio je u svom stilu Blažević.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo