Ćiro poručio Štimcu: 'Cijelu noć visiš tamo. Je** te Facebook!

U petak je na presici posebno motiviran bio trener Zagreba Ćiro Blažević. Zagrebova utakmica sa Slaven Belupom ostala je u drugom planu.

16.11.2012.
15:47
VOYO logo

Ćiro je bio u formi, na rubu suza. No, uspio se koncentrirati i pričati o nogometu.

"Ova utakmica za nas je puno važnija od tri boda. Zato će psihološki pristup biti važan kao nikada do sada. Impresioniran sam momčadi. Ali posebno bih istaknuo vratara Livakovića. Kad su mi rekli da ima 18 godina, kazao sam svojim trenerima: "Ne može biti dobar u tim godinama da je Bog Otac. Ali reći ću vam da je to najbolji vratar u Hrvatskoj. On ima sve. Odakle je on?", upitao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Zadra", stigao je odgovor.

"Jebalo majku, pa ti Dalmatinci stvarno imaju nešto", poentirao je Ćiro i nastavio o utakmici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram nešto napraviti što prije jer će me ovaj moj predsjednik istjerati ako nešto ne napravim. Svi su zdravi, Pavlović se oporavio od udarca, a Štrok je imao temperaturu i ne vjerujem da može igrati 90 minuta, no počet će od prve minute. U zadnjoj utakmici u kojoj sam vodio Zagreb u Koprivnici, pobijedili smo 1:0. Ali imali smo sjajnog igrača Krunoslava Lovreka. Njega nikada nisam vidio u takvom izdanju. To je bio talentiran igrač, no nije mogao ponavljati u kontinuitetu. Važno je da se postavimo autoritativno, a ne kao zadnji na tablici", uz smijeh je rekao Blažević.

A onda je otvorena tema "Ante Gotovina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je legitimacija hrvatske pobjede, logične, bez mrlje. Ali ono 'zločinačka organizacija' pa to je sramotno bilo."

Jeste li očekivali ovakvu presudu? Da vam budem iskren, nisam vjerovao da će presuda biti ovakva, poučen dosadašnjim iskustvima. Do jučer sam bio protiv Židova, ali od danas sam za njih. Jer Židov presudi.... Ali i dalje pretendiram da Iran mora imati atomsku bombu, radi ravnoteže", uz smijeh je kazao Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom su me upozorili da ne čačkam protiv Židova. Upitao sam šta će mi napraviti? Hoće li me ubiti? Kaže mi gospodin: 'Napravit će vam nešto puno gore.' Pa šta može bit gore, pitao sam se. I Bogami dođe gore. Židovi mi blokirali račun u švicarskoj banci. Iz Irana nisam mogao iznijeti pare, jer ako ih izneseš i položiš u Švicarsku blokiraju ti račun. Sva sreća da sam svoje pare legalno poslao iz Kine, a ove iranske prenio u sef. Nisam niti jednu kintu iransku poslao. Jer da jesam ostao bih bez svega. Dva mjeseca sam se borio s odvjetnicima i potrošio malo bogatstvo da odblokiram račun.

Opet se Ćiro vratio na generale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi Hrvati smo najbolji ratnici i kad nema rata koji nas ujedini, mi smo najgori na svijetu."

Netko je spomenuo da je i Igor Štimac cijelu noć također molio za generale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mu ide na čast. Većina Hrvata je isto tako molila", počeo je Ćiro, zastao i nasmijao se:

"Poručio bih Štimcu nek se manje moli i nek više uči. Jer znaš kad Suljo nošen poplavom nije želio da ga bilo tko spasi. I pluta on, kad prolazi balvan pored njega i ovi s obale viču: 'Suljo, uhvati se za balvan.' A on će: 'Ma mene će Alah spasiti.' I tako propusti par balvana i utopi se. Dođe kod Alaha i pita ga: 'Pa dobro, što me nisi spasio?' Alah mu odgovori: 'Pa dobro, jesam ti poslao balvane....'", u formi je bio trener svih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećate li se izdano od Štimca?

"Ja sam se zakleo toliko puta da neću nikada protiv ovih mojih Vatrenih. Da nije bilo njih, ja ne bih zaradio pare. Jer zahvaljujući trećem mjestu na SP-u, ja ne bih imao otvorena vrata u svim klubovima svijeta. Ja ga ničim nisam uvrijedio. Ne znam što je njemu bilo da se umiješa u konflikt između mene i Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa zajedno ste potpisivali peticiju za generale, podsjetili smo Ćiru, koji je opet ispričao novu anegdotu.

"U konačnici uvijek raja presudi. Doći će izbori. Nije to baš tako banalno što ja pričam. Ja ne pričam laži. Mene Mamić zove i kaže: 'Kume, odlučili smo da budeš izbornik.' Ja mu kažem dobio sam angažman u Teheranu za 700 tisuća dolara. On kaže: 'Ma zajebi to.' I ja odem u Teheran i kažem im: 'Ljudi, operirao sam kičmu i raskinem dogovor.' Vratim se u Hrvatsku, a Mamić već Štimca postavio za izbornika. Da me postavio za izbornika, funkciju bi prepustio Štimcu. Ja sam toliko za Mamića napravio i sad kad mi je trebao omogućiti da mi osigura starost. Najviše me povrijedio način na koji je on to predstavio Štimcu koji me napao. Pitaju me mogu li se pomiriti s Mamićem? Da je netko Mamiću uzeo 700 tisuća dolara, on bi uzeo gangstere da ga ubiju ili da je Štimcu netko uzeo tu lovu, on bi ga sam ubio", u svom je stilu uz smijeh ispalio Ćiro i izazvao opći smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štimac je shvatio da ne može ništa bez Mamića. I ja sam bio uz njega kad se borio protiv Mamića. I dalje tvrdim da bi Štimac bio bolji predsjednik Saveza nego izbornik. Koliko je dobar trener vrijeme će pokazati. Sada je Bog, ali vidjet ćemo što će biti. On je izbornik tek nekoliko mjeseci. Ja sam jako skeptičan. Šest godina sam učio za trenera. A on se bavi Facebookom. Pa dajte, molim vas, ja nisam imao vremena ni za što. Kako on cijelu noć na Facebooku? Jebo te Facebook...", poručio je Ćiro.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo