ĆIRO NEMA NAMJERU OTIĆI U RUSIJU: / 'Fino sam odje*** HNS, tom gestom želim nešto pokazati'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska u nedjelju protiv reprezentacije Francuske igra finale Svjetskog prvenstva

13.7.2018.
16:38
PIXSELL
VOYO logo

Samo dva dana još dijele Hrvatsku od najveće utakmice u svojoj nogometnoj povijesti – finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske u Moskvi. Zlatko Dalić će tako, neovisno o tome osvoji li zlato ili srebro, postati najuspješniji trener u povijesti hrvatskog nogometa.

Image
ZLATKO DALIĆ OTKRIO KAKO JE SRUŠIO ENGLESKU: /

Perišić mu je na terenu itekako vratio za ono što mu je izbornik rekao prije utakmice!

Image
ZLATKO DALIĆ OTKRIO KAKO JE SRUŠIO ENGLESKU: /

Perišić mu je na terenu itekako vratio za ono što mu je izbornik rekao prije utakmice!

Upravo je Miroslav Blažević, čovjek koji je Hrvatsku odveo do bronce 1998. u Francuskoj, čovjek kojega je Dalić nadmašio. 'Trener svih trenera', kako mu se tepa u Hrvatskoj, porazgovarao je sa novinarima 24sata. Ćiro je prokomentirao poziv HNS-a da dođe u Rusiju, ali je pričao i o svom turbulentnom odnosu sa Zdravkom Mamićem i činjenici da će finale Svjetskog prvenstva sa klupa voditi njegova dva bivša učenika – Didier Deschamps i Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na primjeren način sam ih odje***'

"Jutros me zvala jedna službenica saveza i na primjeren sam način ih odje***. Oni su toliko krivi da se Hrvatska podijelila i što nije otišla u vrh gdje mora biti. Ovim gestom želim pokazati da su oni krivi. Što nisu prije zvali? Ja se uvijek zatvorim u tamu svoje kože i ne dam nikom da mi pametuje. Najbolje kad sam sam. Zvali su me i da Plenković organizira zajedničko gledanje, ali ne mogu. Jednom sam gledao s prijateljima, ali samo su čekali da vide što ću ja reći, ali najbolje gledati sam", rekao je Ćiro.

'Čuo sam se s Mamićem'

"Čuo sam se s Mamićem, bio sam bolestan i on me jako dirnuo. To je bila abnormalna situacija da jedan takav čovjek vlada jednom institucijom neprikosnoveno. Kao i uvijek kad je čovjek gospodar, nitko ne može mu prigovoriti i to nije dobro. Ja sam njemu rekao da Čačić ne može biti izbornik, ali on me ignorirao i onda ga je postavio", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ti Livnjaci su čudesni ljudi'

"Slučaj je htio da Deschamps bude moj igrač u Nantesu. On je pokazivao autoritet, čovjek je ambijenta. Sudbina je htjela da bude trener nakon što je postao prvak 1998. Moja dva đaka vode ekipe u finalu. S Dalićem morate imati korektan odnos. On nema kompleksa. Ti Livnjaci su čudesni ljudi", zaključio je bivši izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo