Ćiro: 'Ma neka Prosinečki ide u p**ku materinu!'

Ćiro Blažević u svom je stilu prokomentirao pobjedu Prosinečkog 2:0 u vječitom derbiju protiv Partizana. U intervjuu za srpski Blic za početak je Žutoga poslao u p..ku materinu.

24.3.2012.
15:13
VOYO logo

"Ma neka on ide u p..ku materinu", počinje popularni Ćiro u svom stilu i nastavlja:

"Priča po zagrebačkim medijima da kad me vidi da će me pozdraviti, ali ne i popiti kavu sa mnom. Govori ono što novinari žele čuti. Čuj, nećemo popit kavu, no ja bdijem i drhtim nad njim, bio sam mu nogometni otac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja je istina vašeg odnosa? "Neka je on kaže. Stalno se poteže ta priča kako sam ga ja otjerao iz Dinama, a nisam. Napravio je dogovor, otišao u Zvezdu, ostvario svjetsku karijeru, postao prvak Europe u Beogradu. Ja sam ga vratio u reprezentaciju kad nigdje nije igrao, uskrsnuo je sa mnom, pa ja sam mu samo dobro činio."

Ima li nešto vaše u njegovom trenerskom rukopisu? "Svi moji igrači su postali treneri, mora da je pokupio nešto. On je nogometni šmeker, vidi ono što drugi ne vide. Zna sastaviti pravu momčad, napraviti dobre izmjene, ratničku atmosferu. Samo se mora okružiti pravim ljudima, koji će mu napraviti kod igrača takvu fizičku spremu damogu izdržati cijelu sezonu, jer bez toga nema ništa. I mora završiti školu, dosta je bilo prolaženja na neke folove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je na dobrom putu da uzme Partizanu jedan trofej, može li i do titule? "A mora nešto ugrabiti. Dosta je bilo dominacije Partizana, sve su osvojili u posljednje vrijeme. Mora vratiti Zvezdi djelić stare slave. I pozdravi ga, sine, u moje ime i obavezno mu reci da sam mu poručio da se nosi u pi..u materinu ako neće sa mnom popit kavu", završio je Blažević razgovor za Blic, onako kako je i počeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo