ĆIRO ISKRENO: / 'Ne bi bilo nimalo čudno da Dinamo ne bude prvak'

Image
Foto: Pixsell, Marijan Sušenj
Image
Foto: Pixsell, Marijan Sušenj
4.10.2016.
8:12
Pixsell, Marijan Sušenj
VOYO logo

Upravo tim riječima Miroslav Ćiro Blažević otvara tekst na svojoj službenoj internetskoj stranici na kojoj, nadodavši da 'ne možemo reći da nije bilo zanimljivo' dalje analizira:

"Osobno, impresioniran sam bio obojicom vratara, Livakovićem iz Dinama i Kalinićem iz Hajduka, oni su bili najbolji ljudi na terenu. Među svim tim strancima u Dinamu i Hajduku lijepo je bilo vidjeti dva naša momka kako sjaje. Realno, Dinamo je bolja momčad od Hajduka, no Hajduk je i mogao dobiti ovu utakmicu. Kao što je mogao primiti i porciju u prvome poluvremenu. Zasluge da golova nije bilo leže u nadahnućima Livakovića i Kalinića i na tome im čestitam. Uživao sam ih gledati. Pravi vratar je uvijek pola momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Potom Ćiro nudi i svoj sud o momčadima koje su u nedjelju u međusobnom ogledu odigrale 0-0, ali i raspletu prvesntva:

Image
VJEČNI HRVATSKI DERBI BEZ GOLOVA! /

Dvije stative i nevjerojatna serija promašaja Dinamova kapetana

"Novi Dinamov trener Petev mogao je vidjeti sve vrline, ali i limitiranosti momčadi koju je naslijedio od Kranjčara i Sopića. S ovim remisom Petev s Dinamom iza Rijeke zaostaje čak šest bodova i ne bi bilo nimalo čudno da Dinamo nakon dugo vremena ne bude prvak. Iako do kraja prvenstva ima jako puno, činjenica jest da je Rijeka eliminirala svoju glavnu slabost, naime više nije beskrvna u malim utakmicama, vrijedno sakuplja bodova i ostaje osamljena na vrhu. Hajduk se, pak, osjetno poboljšao u zadnje vrijeme i sigurno je da zasluge za to ima slovenski trener Pušnik. Opet, čudno mi je gledati Hajduk s tolikim brojem stranaca. I to je ono što nedostaje Hajduku, vlastiti kadar. Jer, Hajduk je uvijek bio najbolji s vlastitim kadrom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ-dvije ponudio je i o glavnom sucu utakmice, uz zaključak:

"Vidim da svi puno govore o suđenju. Bebek je sudio kao i uvijek, s puno diskutabilnih odluka i sva je sreća da je utakmica završila bez pobjednika, jer da je netko pobijedio kritike prema sucu bi bile još i veće. Time sam sve rekao. Osobno mi je drago da je prvenstvo izjednačeno, jer samo se u izjednačenim utakmicama pokazuje pravi karakter i igrača i trenera. Evo, u ovoj utakmici vidjeli smo dva prava karaktera, ponavljam, vratare Livakovića i Kalinića. I zbog njih sam sretan. Veoma!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo