CIJENE HRVATSKOG JOKERA: / Lahm i Robben se poklonili Mandžukiću

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Dva velika nogometna šlagera očekuju nas u utorak u Ligi prvaka. U prvim utakmicama osmine finala Arsenal dočekuje branitelja naslova Barcelonu, dok će europski doprvak Juventus ugostiti Bayern.

22.2.2016.
21:21
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Ova će druga utakmica biti posebna za hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji je od 2012. do 2014. nosio dres Bayerna. U prvoj je sezoni osvojio trostruku krunu, njemačko prvenstvo i Kup, te Ligu prvaka, postigavši ukupno 22 gola, uključujući i jedan u finalu najelitnijeg kontinentalnog natjecanja.

Ozljeda je prošlost

Međutim, dolaskom Pepa Guardiole na klupu, situacija se za Mandžukića promijenila na gore. Iako je u drugoj sezoni zabio još više golova (26), bilo je jasno da se ne slaže najbolje s katalonskim stručnjakom i da će napustiti klub. Tako je i bilo, završio je u Atletico Madridu iz kojeg je prošlog ljeta prešao u Juventus. U posljednje je vrijeme zbog ozljede bio izvan terena, ali spreman je za okršaj protiv bivših suigrača, a dvoboj je prije nekoliko dana najavio maskiran u Jokera iz filmskog klasika Batmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEDVOSMISLENA PORUKA: /

Hrvatska zvijezda je džoker u Ligi prvaka

Image
NEDVOSMISLENA PORUKA: /

Hrvatska zvijezda je džoker u Ligi prvaka

A da ga oni itekako cijene, potvrdili su na konferenciji za novinare Bayernov kapetan Philipp Lahm i krilni napadač Arjen Robben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit će sve za pobjedu Juventusa"

"Proveli smo lijepa vremena zajedno, Mario nam je bio iznimno važan igrač, posebno u sezoni u kojoj smo osvojili trostruku krunu. Uvijek je lijepo sresti starog prijatelja. Osjećam veliko poštovanje prema njemu, ali i prema cijeloj momčadi Juventusa", istaknuo je Lahm, a Robben se nadovezao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slažem se s Lahmom. Za Marija će to biti posebna utakmica, a nama je drago što ćemo ga ponovno vidjeti. Dobro ga poznajemo, siguran sam da će se dobro pripremiti ako bude igrao i da će napraviti sve za pobjedu Juventusa", rekao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo