CIJELI STADION SE NAKLONIO SRPSKOM TRENERU USPRKOS PORAZU: / Milan konačno spojio dvije pobjede

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebić nije nastupio za goste, dok je Bolognu vodio Siniša Mihajlović koji se vratio na klupu i to protiv kluba kojeg je vodio prije četiri godine

8.12.2019.
22:49
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Bolognu sa 3:2 i tek drugi put ove sezone spojio dvije pobjede u prvenstvu.

Prvi put Rossonerima je to uspjelo koncem kolovoza i početkom rujna kada su dobili Bresciju i Veronu sa po 1:0, a sada su dobili Parmu (1:0) i Bolognu (3:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 15. minuti golom poljskog napadača Krzysztofa Piateka koji je realizirao kazneni udarac kojeg je sam izborio. Na :-0 je povisio Theo Hernandez u 32. minuti, a isti je igrač osam minuta kasnije zatresao vlastitu mrežu vrativši nadu domaćinu.

Image
LOVENOVA SITUACIJA UZBURKALA JE VODE NA ANFIELDU: /

'Klopp će biti prisiljen donijeti odluku o transferu'

Međutim, Milan je već u prvoj minuti nastavka povisio na 3:1, a pogodak je postigao Giacomo Bonaventura. Bologna je u 84. smanjila golom Nicole Sansonea iz kaznenog udarca, ali do kraja susreta nije uspjela izboriti remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Rebić nije nastupio za goste, dok je Bolognu vodio Siniša Mihajlović koji se vratio na klupu i to protiv kluba kojeg je vodio prije četiri godine. Podsjetimo, srpski stručnjak je imao transplantaciju koštane srži i zbog toga je izbivao neko vrijeme s terena. Ne treba ni spominjati da je zaradio ogromne ovacije s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Parme, festival crvenih kod Genoe

Parma je na gostovanju pobijedila Sampdoriju sa 1:0. Jedini gol postigao je Juraj Kucka u 21. minutu. Sampdorija je u 77. minutu propustila dobru priliku za izjednačenje, no Fabio Qiagliarella nije realizirao kazneni udarac. Točnije njegov udarac sjajno je zaustavio Luigi Sepe.

U ranije odigranim susretima Sassuolo i Cagliari su odigrali 2:2, identičnim rezultatom je završila utakmica Lecce - Genoa, dok je Torino pobijedio Fiorentinu sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sassuolo je imao 2:0 protiv Cagliarija, no gosti su uspjeli izvući bod, a pogodak za remi zabili su sudačkoj nadoknadi.

Domaćin je poveo 2:0 golovima Domenica Berardija (6') i Filipa Đuričića (36'), smanjio je Joao Pedro u 51. minuti, a u sudačkoj nadoknadi izjednačio je Daniele Ragatzu. Za goste je cijeli susret odigrao Marko Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom završio je i susret između Leccea i Genoe, a zanimljivo u ovom susretu gosti su ispustili vodstvo 2:0.

Goran Pandev (31) i Domenico Criscito (45+5-11m) doveli su goste u vodstvo, no Lecce je u nastavku uspio izjednačiti. Filipp Falco je smanjio u 60, a deset minuta kasnije izjednačio je Andrea Tabanelli. Genoa je završila utakmicu s dva igrača manje, u 69. je pocrvenio Kevin Agudelo, a u 77. minuti i Pandev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za goste je do sudačke nadoknade igrao Marko Pajač.

Torino je slavio protiv Fiorentina sa 2-1, a za "Viole" nije igrao Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Inter sa 38 bodova, Juventus na drugom mjestu ima dva boda manje, a treći je Lazio sa 33 boda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo