FOTO: Ovog ima samo kod nas! Čitavu Hrvatsku trese pobjednička groznica

Burno je proslavljena velika pobjeda Hrvatske nad Kamerunom (4:0) diljem naše zemlje. Nitko nije skrivao oduševljenjem raspletom utakmice u Manausu, a kako je to izgledalo pogledajte u našim fotogalerijama.

Čitava Hrvatska je sa srijede na četvrtak bila uz Vatrene. Utakmica koja se s nestrpljenjem iščekivala danima privukla je pozornost doslovno čitave nacije koja je sinoć bdijela i strahovala sa svojim junacima.

Kockice su preplavile hrvatske ulice i trgove! Utakmica Hrvatske protiv Kameruna pratila se putem videozidova na otvorenom i putem malih ekrana po domovima i kafićima. Vatreno ludilo zarazilo je i strance koji borave u Lijepoj našoj pa su se diljem Jadrana mogli vidjeti i turisti s hrvatskim obilježjima.

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bila je velika fan-zona, a gledanje utakmice organizirano je i na Bundeku gdje se okupilo oko 5.000 ljudi.

//www.youtube.com/embed/SGW1MyQ4Xcs

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i pjevači pa je na Trgu navijače zagrijao Tony Cetinski, dok je na Bundeku zapjevao Mate Mišo Kovač.

I onda je krenulo. Kada je Ivica Olić zabio prvi gol u 11. minuti nastao je trans. Hrvatska se tresla u deliriju koji je potrajao čitavu utakmicu. Epicentar je bio u Manausu a posljedice razornog potresa zvanog Vatreni se osjetio i u našoj zemlji.

Dio veličanstvene atmosfere s hrvatskih ulica možete pogledati u fotogalerijama.

Povratak na Net.hr