CIBONA RASTAVILA DUBRAVU: / Do pobjede ih vodio 16-godišnji 'wonderkid'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon tri kola na ljestvici vodi Cibona koja je jedina momčad s maksimalnim učinkom

15.10.2019.
21:45
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uvjerljivom pobjedom Cibone na gostovanju kod Dubrave Furnir 113-78 (24-19, 35-13, 30-31, 24-15) završeno je 3. kolo košarkaške HT Premijer lige.

Najbolji kod pobjednika bio je 16-godišnji Roko Prkačin sa 19 koševa, šest skokova i tri blokade. Amerikanac Shane Gibson je ubacio 18, Filip Bundović 14, a Ivan Novačić i Roberto Kovač po 13 poena. Strijelce Dubrave predvodili su Petar Perić sa 15 i Marko Šarac sa 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

20.01.2019. , Zagreb - KC Drazen Petrovic, kosarkaska utakmica ABA lige, 16. kolo ABA lige: Cibona - Petrol Olimpija. Roko Prkacin. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon tri kola na ljestvici vodi Cibona koja je jedina momčad s maksimalnim učinkom 3-0. Šest klubova ima dvije pobjede uz jedan poraz, a to su Gorica, Zabok, Alkar, Split, Šibenka i Zadar. Po jednu pobjedu imaju Vrijednosnice Osijek, Sonik Puntamika i Dubrava Furnir, dok su na začelju s tri poraza Adria Oil Škrljevo i Hermes Analitica.

Pet utakmica 4. kola na rasporedu je u subotu, a sastaju se Cibona - Split, Vrijednosnice Osijek - Sonik Puntamika, Gorica - Hermes Analitica, Zabok - Šibenka i Adria Oil Škrljevo - Alkar. U ponedjeljak će kolo zaključiti Zadar - Dubrava Furnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo