REPOVI UTAKMICE

CIBALIJINI IGRAČI NAKON DRAME PROTIV HAJDUKA: ‘Mali smo, jadni, nemamo para i još nam i to uzimate…’

S kakvim su emocijama nogometaši Cibalije dočekali kraj utakmice protiv Hajduka najbolje će reći status jednog igrača objavljen na Facebooku. Vinkovčani su do 90. minute vodili 1-0, a potom upisali 1-2 poraz kojeg je Tomislav Čuljak analizirao rečenicama iz kojih se mogla iščitati tuga.

Čuljak je bio jedan od igrača koji su zaradili crveni karton i otkrio, piše 24sata.hr, pritom da mu je nakon susreta pristupio Hajdukov vratar Lovre Kalinić i tješio ga riječima:

“Sve sam vidio, sve mi je jasno.”

“Tužno i žalosno… Nikad nisam napisao status zbog utakmice, ali dovoljno sam vruć da si ne mogu pomoći. Imam 29 godina, koprcam se po hrvatskoj ligi 10 godina. Pola od tih 10 u svojoj Cibaliji… Ali sad me boli srce i duša. Pola je prvenstva prošlo, možda je naša kvaliteta upitna, mali smo, jadni, nemamo para i još nam i to uzimate, to jedino što nas drži. Svjesni smo da smo us*ani već 18 kola, da je to dno dna, prvi se stavljam da me se potjera, ako će naša Cibalia biti bolja…

POTUKLI SE NOGOMETAŠI CIBALIJE I HAJDUKA: Splitski sastav slavio preokretom u sudačkoj nadoknadi

Ali, čekaj malo. Za koga? Zbog koga mali Filipović roni suze sa 18 godina? Tomašević, momak koji može konju rep iščupati i da ne nabrajam dalje? Za koga? Za Hajduk? Koji Hajduk? Pa ovo nije Hajduk, ovo je sramota. Hajduk ima ime i navijače, koji su im pokazali kako su uzeli bodove danas… Njihovi navijači su pokazali. I svaka čast pojedincima tamo, na čelu s kapetanom Kalinićem, djecom Juranovićem, Vlašićem, Šimićem, koji su njihova djeca. I vide tu sramotu.

U HAJDUKU BIJESNI: ‘Ovo je lakrdija! Pokradeni smo i desetkovani isključenjima pred derbi protiv Dinama!’

I jednom Kaliniću kapa do poda, kad kaže sve sam vidio, sve mi je jasno. E, vidjeli smo i svi mi na stadionu. E, zato ljudi, neće Cibalia ispasti, neće dok je ovog našeg inata. A mi ga imamo. Ima nas 25 tamo koji možda i nismo najbolji za Cibaliju, ali smo tu, je*i ga, boljih nema. Iza sebe imamo malu vojsku navijača, koja je također izrasla iz inata.

Ponosam sam na sve nas. Glavu gore i nastavimo li ovako, a hoćemo, Ciba će biti gdje joj je mjesto. Nepravda najjače boli. Hvala svima koji su nam podrška i koji vole svoj klub. I kad nam ne ide, živim za tebe, za svoje Vinkovce.”

Povratak na Net.hr