CHELSEA ŠOKIRAO MANCHESTER CITY: / Liverpool preuzeo vrh tablice, prvi poraz Pepa Guardiole

Image
Foto: AFP

Londonski Chelsea nanio je prvi poraz u sezoni Guardiolinom Cityju

8.12.2018.
20:49
AFP
VOYO logo

Londonski Chelsea postao je prva momčad koja je u ovoj sezoni engleske Premier lige zaustavio aktualnog prvaka Manchester City i svladao ga sa 2-0, što je prvi poraz momčadi Pepa Guardiole, koji je razveselio i navijače Liverpoola, novog lidera na ljestvici.

Iako će konačna statistika pokazati gotovo dvostruko više udaraca Manchester Cityja prema vratima domaće momčadi, u njima nije bilo dovoljno preciznosti pa je Španjolac Kepa Arrizabalaga sačuvao svoju mrežu. Chelsea je iz jedine opasne situacije u prvom poluvremenu došao do vodstva, kad je Eden Hazard asistirao Kanteu, koji je dotrčao iz drugog plana i zakucao loptu pod gredu sa desetak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić u igri do 65. minute

U drugom poluvremenu je Chelsea bio opasniji, a konačnih 2-0 postavio je Brazilac David Luiz udarcem glavom, nakon ubacivanja iz kuta koji je izveo Hazard i tako upisao i drugu asistenciju.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je u početnoj postavi domaćih i do 65. minute bio važan kotačić u igri momčadi Maurizija Sarrija. Tada je Kovačić šepajući napustio igru, a zamijenio ga je Ross Barkley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je sa 34 boda privremeno zasjeo na treće mjesto, ispred Arsenala koji također ima 34 boda, a iza vodećeg Liverpoola sa 42 boda i drugoplasiranog Manchester Cityja sa 41 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1-17359', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo