CHELSEA SE IZBLAMIRAO KOD KUĆE: / Bilićeva bivša momčad zabila im pet komada

Image

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea

3.4.2021.
16:17
VOYO logo

U prvoj utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva pretposljednji West Bromwich Albion senzacionalno je kao gost svladao četvrti Chelsea sa 5:2.

Chelsea je poveo golom Pulišića (27') koji je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon slobodnog udarca Marcosa Alonsa, no samo dvije minute potom dogodio se možda i ključni trenutak utakmice. Iskusni Thiago Silva neoprezno je s dvije noge startao na Yokuslua i to nakon što je igrač gostiju uputio krajnje neopasan udarac prema domaćim vratima, a glavni je sudac Coote opravdano pokazao drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton domaćem stoperu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret se dogodio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Matheus Pereira (45+2', 45+4') doveo WBA u goste da bi u nastavku Robinson (63') i Diagne (68') povisili na 4:1. Mount (71') je nakratko vratio nadu Chelseaju, no Robinson (90+1') je svojim drugim golom potvrdio pobjedu gostiju.

Tuchelov debakl

Otkako je Thomas Tuchel zamijenio Franka Lamparda na klupi Chelseaja, plavi sa Stamford Bridgea su u 14 utakmica prije ove primili samo dva gola, da bi im u subotu sastav s dna redoslijeda zabio čak pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ostao četvrti sa 51 bodom, pet manje od trećeg Leicester Cityja, a dva više od petog West Ham Uniteda, dok je WBA i dalje pretposljednji 19. sa 21 bodom, pet manje od 18. Fulhama, a sedam manje od 17. Newcastle Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Na vrhu je Manchester City sa 71 bodom, 14 manje ima drugi Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo