Chelsea poslao dosad najluđu ponudu za Modrića!

I prije nego što je Chelsea poslao treću službenu ponudu za Luku Modrića, koja bi trebala iznositi više od 30 milijuna funti, Tottenham ju je preko medija odbio.

10.8.2011.
12:02
VOYO logo

Chelsea će, prenose engleski mediji, za Modrića ponuditi jednak novac (34 milijuna eura) plus veznjaka Yossija Benayouna, koji vrijedi oko sedam milijuna eura.

Poznato je da je Harry Redknapp već više godina sklon Izraelcu, zanimao se za njega prošlog ljeta kad je napuštao Liverpool. Zato engleski novinari smatraju da bi ta ponuda napokon mogla slomiti Harryja Redknappa, jer zaradio bi veliki novac, te dobio nogometaša koji igra na istoj poziciji kao Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benayoun je već treći sjajan nogometaš kojeg su klubovi spremni žrtvovati za Modrića. Manchester United bio je spreman odreći se Berbatova, a Chelsea je prvo u sklopu transfera nudio napadača Didiera Drogbu.

Ta 34 milijuna eura od Modrićeva transfera Redknapp bi odmah ponudio za napadača Porta Hulka, koji, doduše, ima bizarnu odštetnu klauzulu od 95 milijuna eura. Navodno bi u realizaciji transfera trebao pomoći i bivši trener Porta, a sada Chelsea Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi su zainteresirani za još jednog igrača Porta, veznjaka Fredyja Guarina, koji košta oko 15 milijuna eura. Njegovim dolaskom još bi pale akcije Nike Kranjčara.

Uz mogući odlazak Modrića, velika briga Tottenhamovih igrača ovih dana su veliki neredi u Londonu, koji su najintenzivniji baš u četvrti u kojoj je njihov stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ugodno gledati što se događa. Srećom, supruga Sylvie i ja smo u drugom kvartu, gdje je zasad sigurno. Mislim da su male šanse da u subotu igramo utakmicu protiv Sunderlanda. Sigurnost nas i navijača ne bi smjela biti ni najmanje dovedena u pitanje", poručio je policiji Van der Vaart.

Vezani članci:

arti-201108090659006 arti-201108060211006 arti-201108030590006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo