CHELSEA KIKSAO PROTIV LEICESTERA: / Utakmicu na Stamford Bridgeu obilježila bizarnost

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 71. minute, dok stoper Filip Benković nije bio u sastavu Leicestera.

18.8.2019.
20:16
Profimedia, Shutterstock Editorial
VOYO logo

Frank Lampard još će morati pričekati da bi upisao prvu prvenstvenu pobjedu na trenerskoj klupi Chelseaja. Nakon neugodnog poraza od Manchester Uniteda 0-4 na startu Premier lige, u nedjelju je Chelsea na Stamford Bridgeu protiv Leicestera odigrao 1-1.

Chelsea je poveo u 7. minuti golom 20-godišnjeg Masona Mounta. On je oteo loptu protivničkom igraču u opasnoj zoni i potom zatresao mrežu. Gosti su izjednačili u 67. minuti, nakon kornera zabio je Wilfred Ndidi. Mogao je Leicester i do pobjede, ali je u 73. minuti James Maddison promašio "zicer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 71. minute, dok stoper Filip Benković nije bio u sastavu Leicestera.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Chelsea's Spanish midfielder Pedro (L) celebrates with Chelsea's Croatian midfielder Mateo Kovacic after scoring their third goal during the English Premier League football match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge in London on November 4, 2018. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Sudac zakasnio na meč

Inale, utakmicu je obilježila i manja bizarnost. Naime, Graham Scott, sudac koji je u subotu sjedio u VAR sobi i poništio gol Manchester Cityja protiv Tottenhama, trebao je suditi na ovoj utakmici. Međutim, nije se pojavio na vrijeme jer je zapeo u gužvi na ulicama Londona. Umjesto njega je debitirao Oliver Langdord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak u Premier ligi Sheffield United je u 2. kolu na svom terenu svladao Crystal Palace sa 1-0, a strijelac je bio John Lundstram u 47. minuti. U ponedjeljak se sastaju Wolverhampton i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo