ČETIRI KOMADA BARCELONE: / Messi pogodio, pa promašio jedanaesterac

Image
Foto: AFP

Nogometaši Barcelone vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva nakon što su u utakmici četvrtog kola na svome stadionu Camp Nou pobijedili Levante s 4:1.

20.9.2015.
22:34
AFP
VOYO logo

Dugo su gosti iz Valencije mučili aktualne europske i španjolske prvake, štoviše nakon prvih je 45 minuta rezultat bio 0:0. No, trener Luis Enrique očito je u svlačionici uspio prodrmati svoje igrače, tako da je u nastavku zaigrala neka druga Barcelona.

Bartra otvorio golijadu

Već u 50. minuti je Marc Bartra doveo Katalonce u vodstvo nakon asistencije Lionela Messija. Samo šest minuta kasnije već je bilo 2:0, a strijelac je bio Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao je nakon toga red i na Messija koji je u 61. minuti zabio iz jedanaesterca koji je izborio Neymar. Levante je pet minuta kasnije smanjio preko Victora nakon velike pogreške domaćeg vratara Ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić svih 90 minuta

Messi je u 75. minuti dobio novu priliku iz kaznenog udarca koji je sam izborio, ali ovaj put nije bio precizan, točnije poslao je loptu preko gola. Iskupio se za to u 90. minuti lijepim pogotkom s 15-ak metara za konačnih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu u čijoj je momčadi nekoliko igrača dobilo poštedu (Iniesta, Suarez, Alba).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo