ČEŠKI MEDIJI TRENERA VIKTORIJE POSTAVILI NA STUP SRAMA: / Jednu stvar mu posebno zamjeraju

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Što se njih tiče, jedna odluka u obrani bila je presudna za rezultat

22.2.2019.
9:05
AFP
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na stadionu Maksimir pred 25.680 gledatelja pobijedili Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadili poraz od 1-2 iz prve utakmice. Golove za Dinamo zabili su Mislav Oršić (15), Emir Dilaver (34) i Bruno Petković (73), a Viktorija je od 86. igrala s igračem manje nakon što je isključen David Limbersky.

Dinamo će ime idućeg protivnika doznati već danas u 13 sati kada je u Nyonu ždrijeb osmine finala. Prva utakmica iduće runde je 7. ožujka, a uzvrat je sedam dana kasnije. U petak je i ždrijeb osmine finala juniorske Lige prvaka, a u 'bubnju' će se naći i mlada momčad Dinama koja je u play-off rundi bila bolji od moskovskog Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razapeli trenera

Nakon teškog poraza Viktorije oglasili su se i češki mediji kojeg krivca za isti pronalaze u Pavelu Vrbi, treneru kluba iz Plzena. Komentara na sam Dinamo nema, ali zato su strateg Viktorije itekako napali, pitanje je može li nakon ovog zadržati posao.

Pavel Vrba propustio je šansu drugi put zaredom plasirati se u osminu finala Europske lige te četvrti put u povijesti. Trener je pokušao stavljanjem Davida Limberskog na mjesto stopera umjesto kartoniranog Romana Hubnika, ali ovaj je u kombinaciji s Kovarikom izgledao užasno, pišu Aktualne.cz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport.cz posebno ističe katastrofalnu partiju ofenzivca Joela Kayambe koji osim toga da može brzo trčati nije pokazao gotovo ništa. Lako ga je neutralizirao Marin Leovac, a Kongoanac je trebao biti glavni napadački adut Vrbine momčadi. Upropastio je sve napadačke akcije češkog prvaka, pišu Česi, razočarani teškim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo