Frustracija i bijes: Proganjali su Eduarda, a sad se prave finima

Već tjedan dana traje sapunica oko 'zločina i kazne' poljske Legije za koju je ukupno tri minute zaigrao igrač koji nije imao pravo nastupa u 3. pretkolu Lige prvaka.

12.8.2014.
7:00
VOYO logo

Poljaci su deklasirali Celtic u dvije utakmice rezultatom 6:1 (4:1 i 2:0) i na travnjaku izborili playoff Lige prvaka, ali greška kancelarije sav je trud upropastila. U Varšavi su u očaju poslali javni apel Škotima, za još jednom utakmicom, da neka sami izaberu vrijeme i mjesto, ako im je do poštenja.

U Glasgowu su se, naravno, samo nasmijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočarani smo s Legijom i njezinim komentarima. To je u potpunosti stvar UEFA-e i njezinih propisa. U skladu s time suzdržat ćemo se daljnjih izjava za određeno vrijeme", hladno su poručili sa sjevera Europe, a u Varšavi su dodatno 'poludjeli'.

//www.youtube.com/embed/Zsd-DX2_QLI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ razočaranje ne pokazuje naše pravo stanje. To je frustracija i bijes. Pokušavamo stupiti u kontakt s našim prijateljima iz Celtica, ali ne znam možemo li ih više takvima zvati", kazao je jedan od vlasnika Legije Dariusz Mioduski.

Celtic, naravno, nije briga za fair-play i činjenicu da ih je Legia uništila sa 6:1 na travnjaku, a sporni nogometaš je odigrao zadnje tri minute utakmice, a ne treba otići daleko u povijest i vidjeti kako su zapravo Škoti 'smjestili' drugom najboljem strijelcu u povijesti naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/xac6s6

Arsenal je s 5:1 izbacio Celtic u playoffu Lige prvaka, a tada su u Glasgowu pisali peticije da se Eduarda drastično kazni jer je 'odglumio' kazneni udarac. Igrači su govorili da mu treba zabraniti nastup cijele sezone u Ligi prvaka, a Eduardo je postao tema dana. Doduše, lako je pao u 'sudaru' s vratarom, ali nitko ne može tvrditi da kontakta nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sramota, lov na vještice", ljutio se Arsene Wenger jer je UEFA, podlegla pritisku Celtica. Dudu se vratio nakon teškog oporavka zbog 'drvosječe' Taylora i UEFA ga je nakon velikog pritiska Celtica kaznila s dvije utakmice zabrane igranja u Ligi prvaka. Tada je navodni 'fair-play' još očito bio na cijeni na Parkheadu...

//www.youtube.com/embed/S3rRBKHy4vs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo