ČELNIK UEFA-E OŠTRO OSUDIO NASTUP THOMPSONA NA DOČEKU VATRENIH: / 'Miješa se patriotizam s nacionalizmom'

Image
Foto: AFP, JOHN THYS

Slovenac se obrušio na poznatog DJ-a, a rekao je i što misli o Thompsonu

7.12.2018.
7:42
AFP, JOHN THYS
VOYO logo

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e žestoko se obrušio na DJ-a Martina Solveiga gostujući na fakultetu društvenih znanosti u Ljubljani. "Taj čovjek je budala i ne bi trebao više voditi ovakve ceremonije", rekao je Slovenac.

Francuski DJ došao je na los glas u javnosti zato što je za vrijeme dodjele Zlatne lopte France Footballa u Parizu upitao je Adu Hegerberg, prvu žensku dobitnicu Zlatne lopte u povijesti, hoće li twerkati na pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona mu je kratko odgovorila "ne", a Solveig se kasnije javno ispričao. Komentirao je Čeferin i situaciju oko Slovenske reprezentacije koja je nedavno ponovno na svoje čelo dovela Matjaža Keka, bivšeg trenera Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misli da je Kek dobar izbor

"Kek je dobar izbor, a mi imamo sasvim dobru momčad. Igračima nedostaje malo više osjećaja pripadnosti. Nedostaje nam ponos igranja za reprezentaciju. Pogledajte kod Hrvatske Luku Modrića i Marija Mandžukića. Oni su ponosni što igraju za reprezentaciju", rekao je Čeferin.

Upitan što misli o Marku Perkoviću Thompsonu koji je pjevao hrvatskim reprezentativcima za vrijeme dočeka u Zagrebu, kaže: "Taj patriotizam Hrvate vodi do uspjeha, no tu se miješa patriotizam s nacionalizmom što je velika pogreška."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo