Procurile videosnimke budućih Barçinih genijalaca

Najjače oružje Barcelone zasigurno je popularna La Masia, škola iz koje su proizašli neki od najvećih nogometaša svijeta, u novije vrijeme Leo Messi, Andres Iniesta, Xavi Hernandez ili Gerard Pique. No, posljednjih su dana procurila dva videa koja otkrivaju dvojac koji će, po riječima trenera iz La Masije vrlo skoro dominirati svjetskim nogometom.

Riječ je o 14-godišnjem Korejcu imena Seung Woo Lee, te 11-godišnjem Brazilcu Cassiano Bouzonu.

Prvi je u Barceloninoj školi već dobio nadimak ‘korejski Messi’. S nepunih se 13 godina pridružio katalonskom divu nakon što su ga skauti Blaugrane uočili na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi na kojem su sudjelovali dječaci do 13 godina.

Njihova procjena očito je bila jako dobra što dokazuje video s utakmice mladih Barceloninih dječaka koji su pobijedili vršnjake Tortosa s čak 7:0, a u kojoj je Woo Lee zabio čak četiri pogotka. I to kakva! Malo je reći da je 13-godišnja Barçina devetka oduševila.

Drugi je 11-godišnji Brazilac Cassiano Bouzon koji je prije nekoliko dana pristigao u katalonsku prijestolnicu iz brazilskog kluba Bahia.

Skauti Barcelone doveli su ga na temelju videa kojeg su pogledali na YouTubeu. Što ih je toliko oduševilo pogledajte u videu.

Povratak na Net.hr