EVO NAM IKERA

CASILLAS PUŠTEN IZ BOLNICE NAKON SRČANOG UDARA: Njegov liječnik šokirao nogometni svijet; ‘ovako stoje stvari…’

Iker Casillas u ponedjeljak je pušten iz bolnice na kućnu njegu

Jedan od najboljih vratara svijeta, veliki Iker Casillas iz Porta, u ponedjeljak je pušten iz bolnice na kućnu njegu, nakon što je prošlog tjedna doživio srčani udar na treningu portugalskog velikana, javlja ugledni britanski Guardian.

Casillas je izjavio kako se osjeća “jako sretno” jer je otpušten iz bolnice samo pet dana nakon što je pretrpio srčani udar.

Iker, koji je kao kapetan predvodio Furiju prema prvom i jedinom trijumfu Španjolske na SP-u 2014. u Južnoj Africi , kazao je kako se “osjeća mnogo bolje”, ali je i dodao da je njegova budućnost u profesionalnom nogometu neizvjesna…

“Želim zahvaliti svima koji su mi poslali podršku. Ne znam što budućnost nosi, ali najvažnije je to da ja sada mogu stajati ispred vas i pričati. Hvala vam što se me dočekali, vidimo se uskoro”, rekao je svjetski i europski prvak nakon što je izašao iz bolnice u društvu svoje djevojke, zanosne Sare Carbonero.

Ispred privatne bolnice u Portu dočekali su ga brojni novinari i navijači, a postavili su i mikrofon kako bi velikan mogao pozdraviti sve i reći više o zdravlju svog srca, što zanima milijune navijača diljem svijeta.

Vrijedi spomenuti kako je pred Casillasom sada dulji oporavak, no još nije siguran je li ovo njegov definitivni nogometni kraj. Ni sam još nije objavio mirovinu, a sve će se znati za nekoliko tjedana kada se Casillas potpuno oporavi i obavi posljednji pregled…

ČITAV NOGOMETNI SVIJET JE UZ CASILLASA: Španjolska legenda ujedinila sve u molitvi; ovo dira ravno u srce

Iako Casillasov menadžer Carlo Cutropía tvrdi da bi se Iker mogao vratiti na teren, ugledni španjolski kardiolog Juan Antonio Corbalan se ne slaže s njim. On je u svojim prognozama prilično jasan i tvrdi kako veliki Iker više neće igrati nogomet.

“Iker se neće moći više baviti profesionalnim sportom nakon što je doživio infarkt miokarda. Moći će voditi normalan život, ali njegova je karijera završena”, kazao je Juan Antonio Corbalan, o čemu više možete pročitati – OVDJE.

IKER CASILLAS DOŽIVIO INFARKT: Jedan od najvećih vratara svih vremena hitno prebačen u bolnicu

Povratak na Net.hr