Legendi prekipjelo sjediti na klupi, na potezu je Mourinho!

25.4.2013.
19:25
VOYO logo

Kapetan Reala i španjolske reprezentacije nije zaigrao za Real od siječnja nakon loma palčane kosti lijeve ruke, a otad je njegovo mjesto na vratima zauzeo Diego Lopez.

U međuvremenu se Casillas oporavio od ozljede, ali Mourinho ga i dalje ne vraća u kadar zbog čega je došlo do glasina da bi mogao zatražiti transfer, u slučaju da Portugalac ostane trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš profesionalni odnos je pun poštovanja, ali na osobnoj razini očito je da nemamo jednak odnos. Xabi Alonso rekao je isto i mislim da nema potrebe da se vrtimo u krugu. Ponovit ću opet, iznad svega je klub", rekao je Casillas.

31-godišnji vratar jedva čeka na povratak među vratnice, a preko medija je glavnom i odgovornom poručio da je sto posto spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xzauaa Diego Lopez je do sada branio jako dobro, ali je i dobio čak četiri gola od Lewandowskog

"Mislim da je očito da sam spreman za igru. Uvijek sam na raspolaganju treneru i spreman sam pomoći momčadi, ali netko drugi odlučuje, ne ja. Sretan sam jer je u posljednjih mjesec dana moja ruka bila sjajno i ono što moram napraviti na duge staze je čekati svoju priliku i iskoristiti ju kada dođe. Nakon tri mjeseca bez igre osjećam se poput djeteta koje čeka na svoj debi. Neću stati ni na jedan trenutak. Dobro je za Diega Lopeza što ću ga ja pritiskati i neću mu dati da se opusti. Imao je jako dobre izvedbe i pomogao je momčadi da dođe gdje je sada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo