Evo zašto Real ni sljedeće sezone neće biti jači od Barçe

19.7.2013.
15:13
VOYO logo

"Brazilac je izvanserijski igrač, nogometaš s jedinstvenom kvalitetom. Ima brzinu, tehničku kvalitetu, puca obadvjema nogama i fantastično se postavlja na terenu", rekao je Talijan u razgovoru za Antenu 3 nastavivši:

"Mislim da će bilo kojoj momčadi biti izuzetno teško zaustaviti Messija i Neymara zajedno. Radi se o tandemu koji ima nezaustavljivi kapacitet zabijanja golova, a to vam je najvažnije u borbi za naslove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smatra da će teško zaustaviti Barcelonin napad, Capello se nada da će njegov sunarodnjak Carlo Ancelotti dobro obaviti posao u madridskom Realu, koji je Capello trenirao u dvama navratima i dvaput odveo do naslova prvaka. Pritom je Ancelottiju sugerirao da izbjegava činiti sve ono što je činio njegov prethodnik Jose Mourinho.

"Kada dođete u Madrid, morate biti svjesni da je klub iznad svega: iznad igrača, iznad trenera, iznad svega... Ne smijete izigravati najvažniju osobu u klubu. Ancelotti je pametan čovjek koji zna trenirati. Tih je i iskusan, a to su idealne kvalitete za vođenje Realove momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo