CAMP NOU POSLAO PORUKU UPRAVI I ENRIQUEU O 'SLUČAJU RAKITIĆ': / Navijači Barce poklonili se Hrvatu

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Camp Nou je na strani Ivana Rakitića, piše madridski dnevni sportski list Marca.

12.1.2017.
19:40
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Barcelona je u srijedu navečer uspjela izboriti plasman u četvrtfinale Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa. Katalonci su nadoknadili zaostatak 1-2 iz prve utakmice i na domaćem travnjaku u uzvratu slavili su sa 3:1 u utakmici u kojoj je Ivan Rakitić ušao u igru u 80. minuti. I upravo o Hrvatu piše Marca.

Hrvat završio na klupi Barcelone

Naime, najčitaniji sportski dnevni list u Španjolskoj izvještava kako je Camp Nou dao podršku Rakitiću nakon što je Hrvat završio na klupi Barcelone. Što zbog rotacija Luisa Enriquea kad u momčadi nije bio Iniesta, ali ponajviše zbog pada u formi Hrvata zbog čega je i zaradio kaznu kluba koji ga je kaznio izbacivanjem iz prvih 11. Sve se pretvorilo u "slučaj Rakitić" o kojem su dosta pisali španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sad su u Enriqueovim planovima prije Rakitića igrači poput Turana, Gomesa, Denisa Suareza zajedno s oporavljenim Rafinhom. Engleski i svjetski mediji već danima pišu o navodnoj zainteresiranosti Manchester Cityja za reprezentativcem Hrvatske.

Zaradio ovacije navijača

"Camp Nou je na strani Ivana Rakitića", naslov je teksta Marce u kojem još stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bivši nogometaš Seville zaradio je tople ovacije navijača kad je ulazio na teren, zamijenivši Rafinhu nakon 80 minuta igre. Navijači Barcelone svjesni su kako Hrvat prolazi teške trenutke. Po prvi puta od kad je u ljeto 2014. godine stigao u klub, ovaj 28-godišnjak više nije starter Luisa Enriquea u momčadi. Rakitić je zaradio jedan od najvećih aplauza večeri uz one upućene Messiju i Neymaru. Vrijedi vidjeti je li Enrique i uprava čula jasnu poruku navijača, taj aplauz samo za Rakitića", piše španjolski novinar Ramiro Aldunate.

Čini se kako se navijačima ne sviđa to što Vatreni u posljednje vrijeme dobiva minutažu na kapaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo