Hajduk saznao dvije loše vijesti u jednom danu: 'Informacije nisu istinite'

Mijo Caktaš će dulje vrijeme morati izbivati s travnjaka, krilnom napadaču Hajduka pukao je križni ligament.

16.8.2013.
16:55
VOYO logo

Ozljeda koju je doživio Mijo Caktaš na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Lihtenštajna je izgleda teže prirode.

Prema riječima Hajdukovog liječnika Jurice Rakića, krilnom napadaču Bijelih pukao je križni ligament desnog koljena. Jedan od najboljih igrača splitske momčadi morat će hitno na operaciju, nakon čega će uslijediti duži oporavak. Prema predviđanjima Caktaša ove godine više neće zaigrati za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Hajdukom se proširila vijest kako je Senijad Ibričić raskinuo ugovor s moskvoskim Lokomotivom i kako bi ubrzo mogao potpisati za Bijele, ne sam Ibro je ubrzo sve demantirao:

"Informacije o tome da sam raskinuo ugovor s Rusima nisu istinite. Igrač sam Lokomotiva iz Moskve još godinu i trenutačno se nalazim u Rusiji. Najsretniji bih bio da nemam ugovor i da igram u klubu u kojem računaju na mene, ali to nije slučaj. Prošlu sezonu sam igrao na posudbi u Turskoj za dva različita kluba i nadao sam se da ću pred početak ove sezone riješiti svoj status u Lokomotivu, koji me je stavio na transfer listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub me nije prijavio za rusku ligu, što je možda potaklo špekulacije da sam raskinuo ugovor, ali to nije istina. I dalje sam ugovorom vezan za Lokomotiv, a već neko vrijeme se trudim da na obostrano zadovoljstvo raskinem ugovor. Sve dok se to ne dogodi, ja sam i dalje igrač Lokomotiva, koji me ne želi pustiti u drugi klub bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče nastavka karijere, odnosno špekulacija oko povratka u Hajduk, koje su se također pojavile, moram istaći da nikad nisam skrivao simpatije prema Splitu. Želja mi se jednog dana vratiti u Hajduk, ali trenutno ne želim govoriti o tome, s obzirom na to da ne znam da li ću uopće uspjeti isposlovati raskid ugovora sa Lokomotivom. Glupo mi je govoriti o tome gdje ću nastaviti karijeru sve dok se nalazim u

Moskvi, bez da sam riješio situaciju u kojoj se nalazim. Onog trena kada uspijem to riješiti, otvoren sam za razgovore, s obzirom na to da želim pronaći klub u kojem ću igrati i sa kojim ću izboriti ponovni poziv izbornika BiH Safeta Sušića, jer mi je jedna od životnih želja da sa reprezentacijom BiH odem na SP", istaknuo je Ibričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo