VIDEO: / U Barceloni slavili s 3:0, ali sve je namješteno?

Španjolska radio-postaja Cadena SER objavila je kako je utakmica između Espanyola i Sportinga, odigrana prošli vikend u sklopu 36. kola Primere, pod sumnjom zbog mogućeg namještanja...

30.4.2012.
11:52
VOYO logo

U spornoj utakmici Sporting je u Barceloni slavio s 3:0 i zadržao izglede za ostanak u ligi. Strijelac trećeg pogotka pritom je bio naš Mate Bilić.

Radio postaja Cadena SER je otvorila sumnju da je utakmica bila namještena, a pritom je sugerirala i da je Udruga španjolskih profesionalnih klubova (LFP) pokrenula postupak. No, Javier Tebas iz LFP-a tvrdi da nikakva žalba antikorupcijskom tužiteljstvu nije podnesena u ovom slučaju s obzirom da nema nikakvih dokaza za namještaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da smo se prije tri tjedna sastali s glavnim tužiteljem kako bismo ga upozorili na stvari koje bi se mogle događati u završnim kolima. No, što se tiče utakmice Espanyol - Sporting, nemamo nikakvih dokaza za pokretanje postupka", objasnio je Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportingu je pobjeda u spomenutom dvoboju bila od iznimne važnosti zbog borbe za ostanak, ali i Espanyolu su tri boda bila bitna zbog lova na Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo