OPREZNO U SUBOTU

ČAČIĆEV ADUT UPOZORAVA: ‘Kosovari su motivirani, napravili su nam više šansi od bilo kojeg drugog suparnika’

Šime Vrsaljko posljednjih se mjeseci oporavljao od ozljede koljena, ali sada je opet u punom pogonu. Kako u svome Atleticu, tako i u hrvatskoj reprezentaciji.

Vrsaljko će zauzeti mjesto na desnom boku u subotnjem maksimirskom dvoboju protiv Kosova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kao i na gostovanju u Turskoj tri dana kasnije.

“Osjećam se super. Ozljeda je iza mene i spreman sam za nove izazove kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Vjerujem da mogu izdržati obje nadolazeće utakmice. Ozlijedio sam se u ključnom razdoblju, ali ne osvrćem se, nego gledam u budućnost, i to vrlo pozitivno”, prenosi Vrsaljkovu izjavu internetska stranica HNS-a.

ANTE ČAČIĆ SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE: Je li izbornik u srijedu na treningu otkrio prvih 11 za Kosovo?

‘Izvrsno se zabavljamo’

Hrvatska je vodeća u skupini I s 13 bodova, koliko ima i Islanda, a po dva boda manje su skupili Turci i Ukrajinci.

“Obje su utakmice važne i tako ćemo im pristupiti. Uvjeren sam da ćemo pružiti svoj maksimum te pobijediti u oba dvoboja. Sigurno će biti teško i protiv Kosovara, oni su motivirani, a napravili su nam više šansi od bilo kojeg drugog suparnika”, upozorio je desni bek.

“Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Ozbiljno treniramo i izvrsno se zabavljamo i to je ključ svega. To je recept za nove pobjede i uspjehe u reprezentaciji”,  zaključio je Vrsaljko.

Povratak na Net.hr