‘Žao mi je svih koji će se napiti od tuge zbog Dinama!’

Dinamo je na jedvite jade uspio proći prvu prepreku na putu za Ligu prvaka. U 2. pretkolu pao je Ludogorec, i to kako. Činilo se da nema spasa, a onda je Domagoj Vida doslovno u posljednjoj sekundi sudačke nadoknade zabio za prolaz.

“Maksimalno smo se potrošili. Nismo dobro krenuli u utakmicu, ali na kraju smo imali više sreće. Neka nam ova pobjeda bude ogledni primjerak kako se treba boriti”, rekao je Vida odmah po završetku susreta.

Ante Čačić cijelu je utakmicu ‘umirao’ na klupi Modrih, a onda je u posljednoj sekundi susreta uspio dohvatiti svoju najveću pobjedu u karijeri.

“A što da kažem? Ludogorec – luda utakmica, i ova zagrebačka i ona u Bugarskoj! Razočaran sam ali i presretan. Ne znam što da kažem. Pohvalio bih igrače jer su bili mentalno jaki, najbitnije da smo zabili na kraju”, rekao je Čačić koji nije skrivao oduševljenje.

“Primili smo dva gola iz prekida, teško je bilo vratiti se u utakmicu. No, presretan sam jer je momčad pokazala moral i karakter. Zabili smo kad je bilo najkritičnije, a to često radimo u zadnje vrijeme. Moram priznati, ovaj nam se put osmjehnula sportska sreća”, zaključio je strateg Dinama.

Za kraj je poslao poruku svima onima koji su priželjkivali ispadanje Dinama:

‘Žao mi je svih onih koji će se večeras napiti od tuge jer je Dinamo prošao!’

Povratak na Net.hr