Čačić odlučio: Ovaj dvojac mu nije potreban?!

Prema još nepotvrđenim informacijama, novi Dinamov trener Ante Čačić, u suradnji sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem, trebao bi smanjiti stručni stožer za proljetni dio prvenstva.

27.12.2011.
10:52
VOYO logo

Ante Čačić će na proljeće voditi Dinamo u najviše 19 utakmica. Njegov bi pomoćnik trebao biti Damir Krznar, trener vratara ostao bi Miralem Ibrahimović, a kondicijski Miljenko Rak.

Tako u odnosu na Jurčićev stožer više ne bi bilo Tomislava Rukavine ni kondicijskog stručnjaka Zvonka Komesa. Smanjivanje stožera i nije iznenađenje jer Dinamo će se ove zime pripremati samo za najviše 19 proljetnih utakmica – 13 u prvenstvu i šest u kupu (ode li do finala). Za usporedbu, Jurčić je Modre prošle jeseni vodio u čak 31 utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Čačić jedinstven je među Dinamovim trenerima. Ne računamo li stranca Halilhodžića, u usporedbi s domaćim prethodnicima (Jurčićem, Zajecom, Ivankovićem, Vlakom, Soldom, Kužeom, Jurčevićem...), Ante je "uljez" na klupi – niti je bio reprezentativac, niti Dinamov igrač, niti ima značajnu igračku karijeru u bilo kojemu drugome klubu, niti je već radio u Dinamu, niti ima lobi, čak niti menadžera.

Njegov uspon počeo je u zagrebačkoj zoni, prošao je sve rangove, i zaslužio je ovaj uspon na vrh, karijeru dugu četvrt stoljeća zaokružiti trofejem. Na isti način prije 12 godina u Dinamo je došao Ilija Lončarević, za kojega se govorilo da je trener samo za male klubove. A odmah je postao prvak, a u drugom mandatu osvojio je i hrvatski Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo