'Da su mogli igrati u Europi, zar bi se vratili u Maksimir?'

Hoće li Ante Čačić, nakon što Dinamo u 2012. godini odigra posljednju utakmicu Lige prvaka, doživjeti sudbinu Krune Jurčića? Mediji su ga već smijenili, no trener Modrih je siguran u svoj ostanak na klupi hrvatskog prvaka.

“Imate vijest, a vijest je da nisam smijenjen”, istaknuo je trener Dinama i nastavio:

“Meni nitko ništa nije rekao, nisam osjetio da klupski čelnici u mene nemaju povjerenje, a ne mogu i neću se referirati na to što piše u medijima.”

Čačić gleda u budućnost i način kako da podigne modre igrače iz krize u kojoj se Dinamo, nedvojbeno našao.

“Osjećam da radim u ozbiljnom klubu koji vode ozbiljni ljudi. Klub ima i viziju i strategiju, odgovoriti na te kriterije moram i ja, kao i svi igrači. Očekujem da će se, gledajući plan i strategiju, razborito razmišljati i razgovarati kad sve završi. Kad se podvuče crta, moći će se reći tko i kako može dalje.

Strateg Modrih voli forsirati mlade igrače, no svi su dojma kako su neki igrači poput Bišćana, Leke ili Tonela nepotrebno otpisani. No, Čačić se s time ne slaže!

“Nisam ih ja otpustio nego su se oni sami otpustili. Mislite li vi da su oni igrači za Ligu prvaka? Pa iz Europe su došli u Dinamo, da su mogli igrati u Europi, zar bi se vratili u Maksimir? Ja mislim da ne bi. Uostalom, nisu li prošle godine igrali u Ligi prvaka?”, pitao se Čačić, ističe Večernjak.

Povratak na Net.hr